Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1241751743T Offline
    t1241751743T Offline
    VLADA
    wrote on last edited by
    Ukrainians of Calgary Association запрошує на заняття йогою українською мовою. Тепер на свіжому повітрі! Скористайтеся можливістю долучитися до стародавньої практики та стати більш гнучкими і здоровими. Запрошуємо щосереди о 18.00 до Парку Українських Піонерів ( поруч з церквою Успіння Богородиці) за адресою: 825 6 St NE, Calgary, AB. Заняття підходять для будь-якого рівня фізичної підготовки і віку. Вартість заняття знижено до 15$ на літній період. Зароблені кошти ідуть на допомогу лікарням в Україні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t385812201T Offline
    t385812201T Offline
    Алина Романовська
    wrote on last edited by
    Чи ж тут хтось з телуса? Є декілька питань
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Г
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Наша команда має 8-ми річний досвід дітейлінгу автомобілів в Україні та Польщі. Зараз ми вирішили я продовжити цю справу в Калгарі. Наше приміщення розташоване в центрі Калгар (район Chinook Centre) та воно занадто велике для нас. Наразі ми шукаємо однодумців, що вирішили створити власну справу у авто індустрії для спільного використання приміщення та спільної його оплати. Ми б p задоволенням поділили цей простір с тим, хто виконує: ремонт авто електрики, встановлення електрообладнання; заміну/ремонт авто скла; PDR тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena Koppalova
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Досі маємо промоцію! 📱iPhone 15 Pro за $880 📱iPhone 15 Pro Max за $1080 Пишіть в особисті або приходьте Market Mall WOW mobile boutique біля Apple Store
    1 Reply Last reply
    0
  • t395614103T Offline
    t395614103T Offline
    🌹Rozi
    wrote on last edited by
    Терміново 1200$ + депозит 1000$ Для 1 людини або пари . Перездаємо контракт на кімнату в двох кімнатній квартирі. свій санвузол. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Комуналка, інтернет входять в вартість оренди. 📍615 6 ave SE, Downtown Поруч : бібліотека, суперстор, сі трейн, та багато інших магазинів В квартирі ще проживає 2 хлопці в сусідній кімнаті , гарний лендлорд Хлопці постійно на роботах , тому ніхто нікому не заважатиме. В будинку є в доступі для усіх мешканців : спортзал, лаундж зона, барбекю зона, підземний паркінг , бізнес кабінет. Заїхати можливо вже зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t455177938T Offline
    t455177938T Offline
    Iryna Makaruk
    wrote on last edited by
    Ці всі канали це скам. На жаль 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t6692058438T Offline
    t6692058438T Offline
    Vasyl
    wrote on last edited by
    Кто хочет поехать в горы завтра ? Хочу подняться на Grizzly peak , есть машина, могу взять 4 человека .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana🫣
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. У моєму садочку з'явилася нова можливість залишати діток на вечір або на ніч, якщо немає з ким залишити або потрібна няня. Прошу писати в особисті повідомлення, якщо комусь цікаво, я дам номер телефону та адресу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t466593095T Offline
    t466593095T Offline
    Dmytro Khoptian
    wrote on last edited by
    Кто хочет поехать в Вотертон парк возле Америки завтра? Есть 2 места, 60 дол с человека.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6979661024T Offline
    t6979661024T Offline
    Maligos
    wrote on last edited by
    Гарне місце. Був минулого тижня. Можна на кораблику попливти на територію США. Ціна 85 CAD за дві з половиною години ( туди і назад)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Marina Bibus(Doroshenko) надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2197 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t7348955482T Offline
    t7348955482T Offline
    Іван Скрипник
    wrote on last edited by
    Друзі, прошу Вас про допомогу . Я військослужбовець 13-бригади «Хартія», виконував бойові завдання на Донецькому напрямку На разі, знаходжуся в госпіталі в м. Золочів. Діагноз: асептичний некроз голівок стегнової кістки, потрібне термінове операційне втручання для заміни кульшових суставів ! 4102474001528500 Іван Скрипник PayPal skripniikiivan Ціна імплантів 200 000 грн. На сьогоднішній день, нажаль, це непідʼємна сума для мене, з урахуванням того, що вже на лікування витрачено багато! Тому прошу Вас про допомогу! Буду вдячний за репост та Донат ❗️ Дякую🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Lisa Malone надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2200 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Дайте контакты репетитора
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр
    wrote on last edited by
    Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1,2,3 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉 587 585 7711 Олександр
    1 Reply Last reply
    0
  • t396284687T Offline
    t396284687T Offline
    Анастасия Лисогор
    wrote on last edited by
    Вітаю! Я майстер бровист і ламімейкер, і запрошую вас скористатися унікальною пропозицією! Зараз діє спеціальна акція – знайомство з майстром: знижка до -40% на перше відвідування! ✨ ФАРБУВАННЯ БРІВ, КОРЕКЦІЯ І ДОГЛЯД – ЗАМІСТЬ 60$ – 40$ ✨ 🌟 ЛАМІНУВАННЯ, ФАРБУВАННЯ, КОРЕКЦІЯ І ДОГЛЯД ЗА БРОВАМИ – ЗАМІСТЬ 100$ – 60$ (ЗНИЖКА 40%) 🌟 💖 ЛАМІНУВАННЯ, ФАРБУВАННЯ І ДОГЛЯД ЗА ВІЯМИ – ЗАМІСТЬ 70$ – 50$ 💖 🔥 КОМПЛЕКС: ЛАМІНУВАННЯ, ФАРБУВАННЯ, КОРЕКЦІЯ І ДОГЛЯД ЗА БРОВАМИ ТА ВІЯМИ – ЛИШЕ 85$ 🔥 Не пропустіть шанс виглядати неперевершено кожного дня! Поспішайте записатися за вигідними цінами, адже ваші брови і вії заслуговують найкращого догляду! Потіште себе та зекономте час вранці – більше не потрібно укладати брови і турбуватися про макіяж вій. Ця процедура ідеальна для тих, у кого вниз або прямо ростучі вії, а також маленькі та тонкі волосинки. Записуйтесь прямо зараз і відчуйте різницю! Ваш новий, розкішний погляд чекає на вас. 💫 Адреса 777 8 Ave SW Залиште реакцію на цей допис , і я зв’яжусь з вами для запису!
    1 Reply Last reply
    0
  • t385812201T Offline
    t385812201T Offline
    Алина Романовська
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка де можна орендувати машину, можливо знаєте сайт з цінами ? І розкажіть будь ласка як це все робиться, вперше хочу орендувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Г
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Наша команда має 8-ми річний досвід дітейлінгу автомобілів в Україні та Польщі. Зараз ми вирішили я продовжити цю справу в Калгарі. Наше приміщення розташоване в центрі Калгар (район Chinook Centre) та воно занадто велике для нас. Наразі ми шукаємо однодумців, що вирішили створити власну справу у авто індустрії для спільного використання приміщення та спільної його оплати. Ми б p задоволенням поділили цей простір с тим, хто виконує: ремонт авто електрики, встановлення електрообладнання; заміну/ремонт авто скла; PDR тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t412561711T Offline
    t412561711T Offline
    Artèm Mykhailov
    wrote on last edited by
    не орендував але канадці рекомендували Enterprise, там брали, але будьте уважними на всіх етапах і коли берете машину щоб ніяких пошкоджень не було і коли здаєте машину особисто бути присутнім при огляді щоб все правильно внесли. А то чув бувають ситуації що кажуть ми самі оглянемо, а потім знаходять того чого не було
    1 Reply Last reply
    0
  • t861473184T Offline
    t861473184T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    ✍✍✍Навчу говорити англійською.З любого рівня.Метод свій,навчив вже 100+ людей.Пробний безкоштовно.Пиши в особисті.😊
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags