Ukrainian Calgary
-
Подкаст?
-
Я серьезно, тема подкаста я не Раб, у меня все настроено, давай поговорим? Пиши в лс если не ссыкун 🎤
-
Та нет, спасибо за предложение, но мне это просто не интересно ))
-
Я понял жим жим
-
Кімната в оренду Адреса: 5939 Dalhousie Drive NW Доступна: Зараз Кімната в оренду в просторому будинку. На території є задній дворик з барбекю. У будинку є ванна кімната, вітальня та місце для паркування. Основні характеристики: • Задній дворик з барбекю • Спільна ванна кімната • Вітальня • Місце для паркування • Включено деякі меблі • Комунальні послуги та інтернет включені • Близько до автобусної зупинки та школи Ціна: $850/місяць (включає комунальні послуги, інтернет та деякі меблі)
-
Double Bubble cleaning corporation працюють наші, 👍
-
Продам KIA Sorento 2017 2.4 GDI повний привід 201к пробігу Стан по 4.8/5 Машина робилась під себе як в Україні після Канадійців, карфакс чистий. Замінив: 1 тормозні диски 2 колодки 3 підшипники 4 ричаги 5 наконечники 6 свічки + провода 7 масло двигун + фільтра 8 масло коробка з промивкою + фільтра 9 фільтр салону 10 двірникм 11 нові лед лампи в фарах 12 нова резина Хенкук 2023 року 1200$ 13 баланс та розвал 14 заправили та почистили кондиціонер Вкалав більше 7000$ на ремонт, багато чого робылось на ділері кіа не в гаражах. 1 машина на гарантії, якщо зламаеться двигун або коробка ремонт безкоштовний!!! Машину купив 20.11.2023 року у дилера встала з гарантіею і таксом 22000$ + 100 км назад провели всі роботи по авто, в такому стані по технічній частині точно машин немае Віддаю за 18.500$ торг, можливо попробувати в файнес.
-
Привіт, мене звуть Анастасія, і я фотограф, що надихається кожним кадром📸 Готова створити для вас чарівні фотографії як на вулицях міста, так і в затишку вашого дому, які відобразять вашу природність і унікальність🙌🏻 Чекаю на ваші повідомлення для створення незабутніх моментів вашого життя разом. Звертайтеся для запису та обговорення деталей. Давайте разом створимо унікальні історії у кадрах ✨
-
Так це не тільки про сон, а щодо комфорту, чи це взагалі неважливо?
-
Продам свій Jeep Grand Cherokee 2012р. Цей джип оснащений шкіряними сидіннями, кнопкою запуску, DVD/AUX/Bluetooth, входом без ключа, сенсорним екраном, навігацією, підігрівом сидінь, люком на даху, камерою заднього виду з датчиками паркування та багатьом іншим! повністю шкіряний салон 3,6 л, пробіг 270000 км. коробка передач: автоматична 5-місний позашляховик 7800 CAD Якщо вам потрібний по-справжньому комфортний та потужний автомобіль, це Grand Cherokee. Будь-які фотографії чи запитання задавайте за телефоном WhatsApp +14033716910.
-
English Dojo надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2206 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Підскажіть куди краще піти на Стампіт?? Щоб цікаво було, одній
-
Продаются щенки Колли и котенок Бенгала 🐯 🐶все предложения в лс 🥰