Ukrainian Calgary
-
Добрий день, пересдаємо свій контракт, з 1 Серпня! 620 67 Ave Sw 1 кімнатна квартира, великий зал, без меблів, до кінця грудня, вартість 1704$ (опалення, вода входить у вартість) світло виходить ~ 50$ Депозит 1000$ Можна с тваринами (25$/міс) Є посудомийка, холодильник, плита з духовкою та витяжка. Сушка та пралка у загальному доступі в бейсменті. Не сонячна сторона, тому літом не спекотно. Є крита парковка - за додаткову вартість. Спортзал, конференц-зала. Напроти Chinook Center 5 хвилин до зупинки автобуса 81 на ньому одна зупинку до сітроейну або 15 хвилин пішки 8 хвилин на машині до Costco, Walmart, Real Canadian, T&T Всі питання в особисті.
-
Доброго вечора,в зв'язку з переїздом продаємо: Ліжко з матрацом-200 Два стільця-10
-
Здраствуйте, может кто-то есть кто сможет помочь перевезти диван?
-
Канадська компанія з локацією в Калгарі пропонує роботу на позиції: Assistant Manager. Вимоги до кандидата: ⁃ досвід на аналогічній посаді (не обов’язково в Канаді); ⁃ вища освіта (мінімум бакалавр, можна не канадська); - виконання завдань директора; ⁃ уважність до деталей; ⁃ відповідальність; ⁃ комунікабельність; ⁃ аналітичний склад розуму; ⁃ стресостійкість; ⁃ вміння та готовність працювати в режимі багатозадачності; - різнобічний розвиток і навички; - вміння працювати як самостійно, так і в команді; ⁃ ініціативність; ⁃ гнучкість; ⁃ організованість; ⁃ time management; ⁃ вміння знаходити стандартні та нестандартні рішення при виконанні поставлених завдань; ⁃ креативність; ⁃ знання англійської мови на рівні мінімум B1 обов’язково; ⁃ знання інших мов вітається; ⁃ легальне перебування та дозвіл на роботу в Канаді; ⁃ постійне проживання в м. Калгарі; ⁃ готовність до відряджень. Умови роботи: ⁃ part-time, full-time; ⁃ стандартний робочий тиждень; ⁃ можливий гнучкий графік; ⁃ кар’єрний ріст; ⁃ підтримка керівництва та компанії; ⁃ оплата праці за результатами співбесіди. Зацікавлених просимо писати в директ для подальших інструкцій та зворотного зв’язку. Дякую.
-
Доброго ранку! Хто відправляв документи в Україну? Яку поштову службу обирали? Як довго йшло?
-
Привіт. Підкажіть будь ласка чи можу я просити про зниження арендної плати, якщо прямо в метрі біля нашого будинку почалось будівництво? Я взагалі не думала що можливо будувати будинки, щоб між ними був метр проходу. Наші вікна якраз виходять на цю сторону і це просто неможливо. Дуже гучний шум 5-6 днів на тиждень з 7 ранку і до вечора. Неможливо ні поспати, ні попрацювати вдома. Пил стоїть такий, що не можна вікна відкрити, дихати нема чим, цей пил постійно в квартирі. Коли ми заїжджали, тут просто був клаптик землі з парканом, ніхто нам не казав, що тут буде будівництво, я розумію, що це будує не наша компанія, але це дуже заважає жити, відпочивати і нерви потрохи не витримують.
-
В контракті написано що якщо ми розриваємо його, то маємо оплатити весь строк. А наш контакт я думаю ніхто не захоче, бо навряд люди будуть хотіти так жити з будівництвом.
-
Спробуйте для початку поговорити з ЛЛ. Що він каже?
-
Не весь строк А секьюр депозіт Скоріш за все