Ukrainian Calgary
-
Привіт. Підкажіть будь ласка чи можу я просити про зниження арендної плати, якщо прямо в метрі біля нашого будинку почалось будівництво? Я взагалі не думала що можливо будувати будинки, щоб між ними був метр проходу. Наші вікна якраз виходять на цю сторону і це просто неможливо. Дуже гучний шум 5-6 днів на тиждень з 7 ранку і до вечора. Неможливо ні поспати, ні попрацювати вдома. Пил стоїть такий, що не можна вікна відкрити, дихати нема чим, цей пил постійно в квартирі. Коли ми заїжджали, тут просто був клаптик землі з парканом, ніхто нам не казав, що тут буде будівництво, я розумію, що це будує не наша компанія, але це дуже заважає жити, відпочивати і нерви потрохи не витримують.
-
В контракті написано що якщо ми розриваємо його, то маємо оплатити весь строк. А наш контакт я думаю ніхто не захоче, бо навряд люди будуть хотіти так жити з будівництвом.
-
Спробуйте для початку поговорити з ЛЛ. Що він каже?
-
Не весь строк А секьюр депозіт Скоріш за все
-
Та ось намагаюсь сформувати що написати
-
Дякую)
-
Hello 👋
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.