Ukrainian Calgary
-
Hello 👋
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
$50 CAD в ідеальному стані
-
Всем привет👋. Хочу пригласить вас на мой Event 🍔где мы будем готовить бургеры все вместе по моему собственному рецепту. 🧑🍳Каждый из вас сможет испытать себя в роли шеф-повара, следуя моим советам + будем готовить напитки. 🍸 Проходить все будет в даунтауне с шикарным видом на город. 🏙️Так что успей записаться на event который состоится 27 июля (суббота)в 18:00. Стоимость участия 49 $
-
Підкажіть будь ласка, хтось робив туристичну візу в америку? може хтось може порекомендувати компанію яка допомагає?
-
Добрий день, пересдаємо свій контракт, з 1 Серпня! 620 67 Ave Sw 1 кімнатна квартира, великий зал, без меблів, до кінця грудня, вартість 1704$ (опалення, вода входить у вартість) світло виходить ~ 50$ Депозит 1000$ Можна с тваринами (25$/міс) Є посудомийка, холодильник, плита з духовкою та витяжка. Сушка та пралка у загальному доступі в бейсменті. Не сонячна сторона, тому літом не спекотно. Є крита парковка - за додаткову вартість. Спортзал, конференц-зала. Напроти Chinook Center 5 хвилин до зупинки автобуса 81 на ньому одна зупинку до сітроейну або 15 хвилин пішки 8 хвилин на машині до Costco, Walmart, Real Canadian, T&T Всі питання в особисті.
-
з початку подаєтесь на marriage licence. Він дійсний 3 місяці з дня реєстрації. Потім шукаєте людину, хто може провести церемонію і має повноваження для того(навіть якщо коротку і вас там двоє із свідками лише). Оплачуєте послугу. Можливо хтось є і безкоштовний, за це хз. Я платила. Потім домовляєтесь за дату, місце (тут немає РАГСУ. Розписують де захочете). І все. Після самого весілля подаєтесь на сертифікат і чекаєте коли приїде вам