Ukrainian Calgary
-
Не, не только украинцев. И русских тоже. В Ростове, Краснодаре, на Черноземье. У меня у свекрови родители голодали в Рязанской области.
-
Якщо ви добре знаете людські біди того часу, то чому пишете "холодомор"?
-
Какая разница? Это было во времена Сталина и многие люди тогда пострадали. Очень многие. И не только украинцы. К тому же тогда это был Советский союз и все были едины
-
Різниця в тому, що українців тоді морили голодом навмисне, забираючи останнє з хатів, люди людей їли,своїх діточок, з розуму сходили.Моя бабуся про це розповідала. В радянських підручниках це не писали, замовчували. А голодали дійсно багато хто, такий час тоді був. От в чому різниця. Ви не знаєте правди, скоріш не хочете її знати.
-
Что за чушь…. И что это значит, можно забыть?
-
Підтримую!
-
Друзі! Це група для українців які знаходяться в місті Калгарі, які шукають житло, роботу та іншу допомогу. Давайте залишимо оці обговорення для інших груп, і не будемо обговорювати тут такі питання! Якщо кожен зараз почне висловлюватися на цю тему, тут буде балаган! Використовуйте групу за призначенням!
-
Конечно нет. Как можно забыть такое. Я просто хочу сказать что это не было направленно на украинцев. От голода страдали и другие народы в это же время. И в Казахстане, и в России. То есть это было во всем Ссср
-
Доброго вечора, можливо хтось здає або моє знайомих які здають кімнату в оренду до 1000$. Прибуваю в Калгарі 30 березня. Дякую
-
Ну мы можем переживать и помнить про себя, а они-это их дело!
-
Все. Я не дискусирую. Извиняюсь. Продолжайте искать инфо о жилье и работе. ))
-
Доброго дня.підскажіть будь-ласка, де краще і дешевше купувати матраси(квін сайз).Вчора були в Ікеї, Юск, то ціни від 400$., може десь є дешевше..?)
-
Підскажіть проблему рентфаста, там є об’яви здається з файними квартирами та домами, але в групах більшість погано відзивається про цей сайт. В чому трабл- багато обману ,ю?
-
Колись був пост
-
Знайомий дав номер фірми яка займається матрацами
-
Продаю своє бронювання готелю Emerald з 21-31 березня (номер на 2-х осіб) 600cad. Так, як знайшли варіант довгострокової оренди житла
-
повідомлення мені, якщо ви можете працювати за $500 щотижня для початку, якщо вам легко працювати в Інтернеті та ви розмовляєте англійською, вам слід дуже подумати
-
Всім добрий день. Я 17 березня летіла рейсом Варшава-Лондон-Калгарі. Все добре і не було ніяких проблем!!! І багаж забирала і знову реєструвала, все добре без проблем!!!!!!!!!!!!!!!
-
Хто може порекомендувати хорошого косметолога ?
-
Підкажіть будь ласка може хто знає, чи на території Канади обнуляється безвіз, чи це тільки на територію України потрібно виїжджати?
30 Jan 2023, 02:45
3175/36590
about 2 hours ago