Ukrainian Calgary
-
Колись був пост
-
Знайомий дав номер фірми яка займається матрацами
-
Продаю своє бронювання готелю Emerald з 21-31 березня (номер на 2-х осіб) 600cad. Так, як знайшли варіант довгострокової оренди житла
-
повідомлення мені, якщо ви можете працювати за $500 щотижня для початку, якщо вам легко працювати в Інтернеті та ви розмовляєте англійською, вам слід дуже подумати
-
Всім добрий день. Я 17 березня летіла рейсом Варшава-Лондон-Калгарі. Все добре і не було ніяких проблем!!! І багаж забирала і знову реєструвала, все добре без проблем!!!!!!!!!!!!!!!
-
Хто може порекомендувати хорошого косметолога ?
-
Підкажіть будь ласка може хто знає, чи на території Канади обнуляється безвіз, чи це тільки на територію України потрібно виїжджати?
-
Є люди які віддають безкоштовно в групах
-
Так:)
-
Тобто Канада підходить для цього, дякую!
-
Тому повинно обнулитися
-
Виїхати треба за межі Євросоюзу
-
Доброго дня. Вам потрібно у кінці вашого brunch number додати номер провінції У Альберти це номер 9
-
Всім привіт! Шукаю роботу у сфері клінінга. Буду вдячна за любу інформацію)
-
Дякую
-
Дякую!
-
Сьогодні одна фірма мені відповіла, що на рент фастер ціни не такі, як насправді. Знайшла файну квартиру за 1450$, але мені відповіли, що у них ціни починаються від 1970$. Тому якось так. Але не у всіх такі проблеми. Багато інших квартир дійсно коштують ту ціну, яка вказана на сайті
-
Доброго дня, підскажіть де можна зробити в Калгарі Alberta Personal ID Card ( карта посвідчення особи)? Дякую
-
В любом Реджестри
-
Всім привіт , можливо хтось буде з'їзджати з своєї квартири в кінці квітня або на початку травня ? Могли заняття ваше житло .
30 Jan 2023, 02:45
3188/36590
about 2 hours ago