Ukrainian Calgary
-
З двума покриває
-
Гарна порада, того і маю кілька місцевих сертифікатів, які красиво висять на стіні і нікого не хвилює скільки зусиль та грошей було вкладено.
-
И это с двумя парт тайм работами ?
-
Эт да, здесь над по хорошему на курсы ходить, если не получать образование по короткому курсу
-
Твої скіли обнуляються.Викинь їх.Набудь нових і будеш щасливий.Така схема буде супроводжувати тебе все життя.
-
Робота яка не покриває твої базові потреби (хата,поїсти,подорожі) = немає роботи
-
С хорошим английским ?
-
Ну так а в чем проблема тогда? Работу же нашли
-
Я так і працюю лол
-
Все можливо, не буду казати шо нє. Але коли ти їдиш сюди з певними скілами та вміннями то розраховуєш на те шо ти будеш шось робить і воно тобі прийде, а не на «от повезе… то заживу»
-
Потому что я слышала, что сейчас сложно найти фул тайм, но парт тайм работ дофига
-
Рассматривали парт тайм работу?
-
Тобто у вас був прямий контакт з менеджером?
-
Я не дурний, коли розношу резюме питаю чи є у вас тут хто головний з ким поговорити можна
-
Я в прошлом году приехала, когда все ехали в Канаду в последние дни программы и нашла спокойно работу, через время но все же. Сезонную, но потом по рекомендации нашла постоянную. И эт все с плохим английским.
-
Робота зараз багато, сезон всюди, не працює відправка резюме а працює прямий контакт з менеджером, треба його знайти і тупо прочитати своє резюме вголос.Якщо ви залишите резюме персоналу-воно не дойде до менеджера.
-
Я минулого місяця відправив ~300 резюме, під кожну позицію своє. Близько 150 розніс. І прийшло 2 відмови. Всьо…
-
Не сильно верится, что прям не отвечают, даже с нулевым англ приглашают людей на собеседование. По крайней мере я много таких людей знаю.
-
Бо певно, на сайтах їм не відповідають, а коли розносиш - кажуть «харашо спасіба, ми передзвонимо»
-
Пусть ищут на сайтах
30 Jan 2023, 02:45
Post 31976 of 36049
about 2 hours ago