Ukrainian Calgary
-
Тобто Канада підходить для цього, дякую!
-
Тому повинно обнулитися
-
Виїхати треба за межі Євросоюзу
-
Доброго дня. Вам потрібно у кінці вашого brunch number додати номер провінції У Альберти це номер 9
-
Сьогодні одна фірма мені відповіла, що на рент фастер ціни не такі, як насправді. Знайшла файну квартиру за 1450$, але мені відповіли, що у них ціни починаються від 1970$. Тому якось так. Але не у всіх такі проблеми. Багато інших квартир дійсно коштують ту ціну, яка вказана на сайті
-
В любом Реджестри
-
Всім привіт , можливо хтось буде з'їзджати з своєї квартири в кінці квітня або на початку травня ? Могли заняття ваше житло .
-
Доброго дня, хтось підкаже де можна зробити страховку на машину ?
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin
-
Доброго вечора. Відгукніться, будь ласка, в приват, хто продовжував visitor records дитині після продовження паспорту. Дякую!
-
доброго вечора, зараз в Калгарі, закінчиться оренда житла в кінці квітня. Тому шукаю кімнату або з кимось зніму квартиру. Кого цікавить пишить.