Ukrainian Calgary
-
Шукаєте спосіб зняти біль та втому? У нашій клініці ми пропонуємо професійні масажні послуги, що допоможуть вам відчути полегшення та покращити загальний стан здоров’я. У нас ви знайдете масаж для будь яких потреб: -медичний, -спортивний, -для вагітних, -розслабляючий Не відкладайте турботу про своє здоровʼя. Запишіться на масаж у нашій клініці сьогодні та отримайте знижку на перший сеанс $10. 📍3333 8 Street SE безкоштовний паркінг 📞телефонуйте 403 852 3262 🗓️пишіть 825 945 1122
-
Добрий день. Мене звати Володимир. Я перекладач з Російської, Української, Iспаньскої, Португальської мови на Англійську i в зворотньому напрямку. Якщо вам будуть потрібні мої послуги, будь-ласка звертайтесь за телефоном: (347) 764-2587 Володимир
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто може допомогти зробити професійне резюме? Напишіть в приватні будь ласка бо можу загубити вашу відповідь, дякую за здалегідь☺️
-
ІНДИВІДУАЛЬНІ ТРЕНУВАННЯ З БОКСУ ТА КІКБОКСИНГУ ВЕЧІР/РАНОК ! Доброго дня! Мене звати Арлі, я професійний боєць змішаних єдиноборств та досвідчений тренер 🥊. Запрошую вас на тренування з боксу та кікбоксингу! 📌 Індивідуальний підхід до кожного клієнта Тренування підходять як для дітей від 5 років, так і для дорослих від 15 років. ⏰ Гнучкий графік тренувань Якщо вам важко знайти час для тренувань, я можу підлаштуватися під ваш графік. Ми обов'язково знайдемо зручний час для занять 😊. 💪 Гарантований прогрес Обіцяю, що ви помітите покращення як у фізичному, так і у моральному плані 👊🏽. 💸 Доступні ціни Пропоную дуже приємні ціни на абонементи та разові заняття 🤝🏽. 📍 Зручна локація Місце тренувань зручно розташоване, щоб вам було комфортно добиратися. 🏅 Для будь-якого рівня підготовки Не важливо, новачок ви чи вже маєте досвід – тренування підходять для всіх. Приєднуйтеся до мене і розпочніть свій шлях до здоров'я та сили! Чекаю на вас на тренуваннях!
-
Пропоную індивідуальні уроки водіння на учбовому авто, коробка автомат. Стаж водіння 10+ років. Підготовка до roadtest. Водіння по місту, на учбових майданяиках, хайвеях.
-
Шукаю кімнату(не в бейсменті), для себе! Дякую за пропозицію
-
Всім привіт! Хтось знає не дорогого і нормального механіка?
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Усім привіт, я починаючий content creator, створюю відео для рілс, тік току та інстаграм платформ. Шукаю підприємців, які зацікавлені у створенні контенту для розвитку власного бренду. За деталями звертайтеся в приватні повідомлення Підберемо зручний час та обговоримо деталі, які ви хотіли би реалізувати😉
-
Будь який Amvic ліцензоване СТО