Ukrainian Calgary
-
Будь який Amvic ліцензоване СТО
-
Доброго дня. Шукаю механіка, який може зробити обстеження автомобіля для страхової компанії AUTOMOBILE INSURANCE MOTOR VEHICLE INSPECTION REPORT. Дякую.
-
Продам футболку та лосини, абсолютно нове, ні разу не одягнене, завеликий розмір виявився. Замовляла розмір S, але речі десь M-L. Якщо зацікавлені звертайтесь у особисті😊
-
Всім привіт, термінову шукаю будь-яку роботу або підробіток!!
-
Можно контакти ? Чи сайт де можна подивитись ?
-
Продам новесеньку фрезу, купила, не знадобилась. Не використовувалась. 60$
-
Продаю комплект стіл і два крісла Ікеа, стан нового. Ціна 200 дол.
-
Скажіть будь ласка, які вимоги до роботодавця в програмі АОS? Хтось брав консультацію в юриста і може дати точну відповідь? Я чула що має бути певний дохід в рік і кількість працівників, але деякі кажуть що це неважливо
-
кто хочет поганять по Калгари сейчас???? по магазинам пиццам там и что угодно, я еду искать еду пиво и т д
-
AOS знов тимчасово закривають, в кінці вересня будуть оголошені нові умови
-
Чи хтось знає україномовного нотаріуса в Калгарі ?
-
Мій день Народження 22 серпня о 20:00! Давай святкувати разом! Вхід безкоштовний! Тренування в HIGH PARK! З собою: •килим •вода •гарний настрій Для запису пиши мені!
-
Хто розкаже як отримати credit check ? Хто робив?
-
Продаю матрац IKEA, розмір Queen. Стано нового.ціна 150 дол
-
Є хто курить поди і підскаже де дешевше можна купляти заправки ?
-
Доброго дня, а хто відправляв посилками особисті речі поштою Польскою до Канади, скільки вказували оціночну вартість, щоб не було додаткового оподаткування?
-
Онлайн-заняття в зумі 🛜 *за українським часом ❗️
-
Привіт, ми відправляли , то на одну посилку вказували 800 злотих.
-
Скільки вам треба ? У мене є, тільки не знаю чи багато, треба подивитися
-
Усім привіт 🙋🏼♀️ продаю ліжко Double 133x189cm . Користувались кілька місяців , придбали собі нове . Ціна 300$ , район heritage station ( купували за 600$ матрац з frame box, і окремо bed frame)
30 Jan 2023, 02:45
about 6 hours ago