Ukrainian Calgary
-
Привет! Где посмотреть кешбек на карте RBC?
-
В живій черзі вам можуть продовжити паспорт. Просто приїжджаєте і вам все роблять в один день. А от якщо вам потрібно зробити новий, то це треба на сайті ловити слот. Але зараз з цим проблеми, оскільки багатьом людям це потрібно, а в них не передбачено можливості обслуговувати таку кількість людей 🤷🏻♀️
-
Наразі займаюсь саме в такій групі англійської мови - підготовка до CELPIP))) Безкоштовно, бо CFN знайшли спонсорів, які оплатили цей курс для двох груп. Хто шукає - завжди знайде
-
Привіт! 🌟 Я твій майстер Лазерної епіляції - Марина! The Luminous Hair Removal Studio пропонує тобі свою поміч! Літо в самому розпалі, тож ти встигаєш поринути в світ свободи від небажаного волосся☀️🌈🔥 Спеціальні супер пропозиції на комплекси діють тільки для нових клієнтів 🧚🧚♀️🧚♂️: - Ноги повністю & глибоке бікіні & пахви 300$‼️ - Голені & глибоке бікіні & пахви 200$‼️ - Глибоке бікіні & пахви 125$‼️ - Глибоке бікіні & голені 150$‼️ Чому обрати саме мене? 🌟 - Висока якість: пропоную IPL та Diode лазер. Швидкість та якість процедури, реальний помітний результат вже після першої процедури - Затишна атмосфера: моя студія розташована в Eternal Beauty Institute , за всіма європейськими стандартами. Ідеальна дівчача бьюті зона, де ти відчуєш себе королевою👸🥰 Запрошую тебе до моєї затишної студії за адресою: 📍 3333 8 St SE, Calgary, AB T2G 3A4, Canada 💌 Пиши в приватні повідомлення для додаткової інформації та запису💌❤️ Поспішай, місця обмежені! ❤️
-
в якому сенсі? Викладач))) найнятий від CFN
-
А😂😂😂 все побачила, не хвилюйтеся, ваші гроші від вас не втечуть. Тут повно таких, кому тільки українців всюди подавай
-
Я не уникаю, я не розумію чому я маю вам щось доводити та наводити. Вам треба - дізнавайтесь.
-
А ви думаєте, що CELPIP українцям викладати можуть тільки інші українці?😁 Так от ні, вчитель не українець, а носій англійської мови (native speaker так би мовити). Усю іншу інформацію - будь ласка можете докласти власних зусиль та дізнатися.
-
До чого тут українці і ці дивні смайліки? Я нормально запитав чи ви знаєте кваліфікацію викладачів. Я зрозумів що вам достатньо що вони носії мови, далі ви не цікавились. Ок, дякую проїхали. Мені було б без різниці українці чи ні, головне щоб людина досвідчена.
-
Я знаю😜👍 І я більше ніж задоволена тим, що мені відомо
-
звісно))) читайте не лише свої коменти - може зрозумієте хоч щось.