Ukrainian Calgary
-
Хлопчику, яка саме тема цікавить? Мій урок - 50$/45 хв На карту і обговорюємо
-
Мені ні, все навіть дуже гарно, але дякую. Кармічні закони - класна штука. Доросла людина будь яка може власними силами здобути будь яку інформацію, а не сидіти та канючити
-
Вже здала, не хвилюйтеся! Баблокоси блін
-
Видалило
-
Доброе утро всем ! Подскажите пожалуйста не дорогой сервис где можно отремонтировать Айфон . Спасибо заранее 😉
-
Привіт Є бажаючи покататись завтра в середу по 40 хайвею, Кананаскіс? На вельчиках Мета - 100 км. Пишіть!
-
Привіт! Хто знає як зловити слот на отримання нового паспорта? Може хтось знає час, коли вони викладають на сайті Дякую
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Усім привіт,шукаю квартиру 1 bedroom з пралкою та сушкою. С 1 жовтня,можливо хтось передає свій контракт?)
-
Lesia Kushnir надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2672 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Є гарна студія в лакшері білдінгу з власною пралкою та сушилкою Басейн більярд бабекю зони Дуже крутий варіант Якшо цікавить пишіть в приват😉
-
Продаю Dyson Airwrap в ідеальному стані, з любов'ю використаний всього 9 місяців. Пристрій отримав мінімум навантаження, оскільки користувалася ним не щодня. Він зберіг свою первозданну потужність і готовий радувати нового власника. Комплект повний, дбайливо доглянутий і працює бездоганно. Є гарантія, купувала 22.11.2023. Продаю у зв'язку з переїздом. Ціна: 550$