Ukrainian Calgary
-
Привіт дівчата звільняється місце у садочку Happy Time Child Care по адресі 11263 Oakfield Dr SW, Calgary AB T2W 4M2 від 12 і до 3 років там безкоштовне харчування повноцінний сон та прогулянки на свіжому повітрі з грантом виходить 300 доларів . Місце вільне з 1 вересня. Кому цікаво пишіть)
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Ні, причому вже доволі давно
-
Привіт друзі! В кого є трак і може доставити драйвол з магазину в гараж? Парт тайм підробіток.
-
До прем'єри вистави "The MUZE" залишилось менше тижня 🎊 "The MUZE" буде йти три вечори поспіль 5, 6 та 7 вересня у West Village Theatre. "The MUZE" це перша україномовна вистава у Калгарі - естетична, розумна, емоційна. Справжній Український Театр🌟 Кращі місця вже розібрали, тому поспішайте за квитками на "The MUZE". Квитки вже доступні на Eventbrite. Також підписуйтесь на нас в інстаграм strum_ua_theatre. До зустрічі в театрі STRUM ⚡️
-
Ок вскрываюсь тогда
-
Yes
-
Доброго ранку. Підскажіть відділення CIbs де є україномовний працівник
-
Fish Creek
-
URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
-
Всім привіт. Продаю Apple Watch 7 Nike 45mm. В користуванні були 1,5 роки. Всі фото нижче🖇️ Ціна 200 CAD
-
Брекети. Може комусь допоможе ця інформація. Ходили до трьох ортодонтів. Ціна 9, 7, 4.9. В усіх кліниках однаковий метод лікування у нашому випадку. Найдешевша вийшла My orthodontist Mckenzie. Дуже приємні лікарі. Найважливіше, я спитала лікаря про продовження лікування, якщо вже стоять брекети, бо ми не почали лікування рік тому бо не могла знайти клінику яку продовжить, а не почне з нуля. Лікар сказав, що якщо це оригінальні брекети ( не афтермаркет) він завжди продовжує, а не переробляє. Та дуже impressed нашими ортодонтами. Кому потрібно я дам контакт лікаря в пп. Якщо скажите що від мене, буду вдячна, отримуюю каву від них)) P.s. можно брати у файненсінг. Наш випадок 196 дол/місяц на два роки. Усе включенно у цю суму - кожні 8 неділь прийом та ретейнери після. Пишіть якщо є питання.
-
У звʼязку з переїздом з 1 жовтня перездаємо контракт на 2 bedroom townhouse. 2200 Woodview Drive, SW Чинний договір до 30 квітня 2025 року, потім ціна 1950CAD. Ціна до 1 травня 2025 - 1825CAD на місяць + утілітіс 150-200CAD, водопостачання та одне паркувальне місце входить в вартість. Оплата за останній місяць. - дуже класна локація, поруч неймовірний Fish creek park, - за час проживання були задоволені лендлордом, який реагував позитивно на всі наші прохання, ще є - важливо- Сусідів не чути, а це приваблює, - приємний бонус- pets allowed, Кому цікаво - пишіть в особисті.