Ukrainian Calgary
-
Yes
-
Доброго ранку. Підскажіть відділення CIbs де є україномовний працівник
-
Fish Creek
-
URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
-
Всім привіт. Продаю Apple Watch 7 Nike 45mm. В користуванні були 1,5 роки. Всі фото нижче🖇️ Ціна 200 CAD
-
Брекети. Може комусь допоможе ця інформація. Ходили до трьох ортодонтів. Ціна 9, 7, 4.9. В усіх кліниках однаковий метод лікування у нашому випадку. Найдешевша вийшла My orthodontist Mckenzie. Дуже приємні лікарі. Найважливіше, я спитала лікаря про продовження лікування, якщо вже стоять брекети, бо ми не почали лікування рік тому бо не могла знайти клінику яку продовжить, а не почне з нуля. Лікар сказав, що якщо це оригінальні брекети ( не афтермаркет) він завжди продовжує, а не переробляє. Та дуже impressed нашими ортодонтами. Кому потрібно я дам контакт лікаря в пп. Якщо скажите що від мене, буду вдячна, отримуюю каву від них)) P.s. можно брати у файненсінг. Наш випадок 196 дол/місяц на два роки. Усе включенно у цю суму - кожні 8 неділь прийом та ретейнери після. Пишіть якщо є питання.
-
У звʼязку з переїздом з 1 жовтня перездаємо контракт на 2 bedroom townhouse. 2200 Woodview Drive, SW Чинний договір до 30 квітня 2025 року, потім ціна 1950CAD. Ціна до 1 травня 2025 - 1825CAD на місяць + утілітіс 150-200CAD, водопостачання та одне паркувальне місце входить в вартість. Оплата за останній місяць. - дуже класна локація, поруч неймовірний Fish creek park, - за час проживання були задоволені лендлордом, який реагував позитивно на всі наші прохання, ще є - важливо- Сусідів не чути, а це приваблює, - приємний бонус- pets allowed, Кому цікаво - пишіть в особисті.
-
В Канаді не домовишся. За все прийдеться заплатити згідно прейскуранту! І не важливо, чи українець робитиме, чи індус. До речі, як саме вирішувати проблему також вирішуватимемо не ти - а лікар. Твої діло лише оплатити скільки скаажуть Однозначно буде дешевше в Україну злітати і там зробити