Ukrainian Calgary
-
Продаю матрац Twin у гарному стані - 80$, можна забрати за адресою 303 13 Ave SW
-
У звʼязку з переїздом з 1 жовтня перездаємо контракт на 2 bedroom townhouse. 2200 Woodview Drive, SW Чинний договір до 30 квітня 2025 року, потім ціна 1950CAD. Ціна до 1 травня 2025 - 1825CAD на місяць + утілітіс 150-200CAD, водопостачання та одне паркувальне місце входить в вартість. Оплата за останній місяць. - дуже класна локація, поруч неймовірний Fish creek park, - за час проживання були задоволені лендлордом, який реагував позитивно на всі наші прохання, ще є - важливо- Сусідів не чути, а це приваблює, - приємний бонус- pets allowed, Кому цікаво - пишіть в особисті.
-
Віддам диван безкоштовно)
-
Вітаю! Літо підходить до завершення і вже скоро теплі дні підуть в забуття на довгі місяці тому пропоную вам в цю суботу завітати в канадський ”running club” в цю суботу на 12:00 в парку Rosemont Community Centre, Confederation Park. Це комюніті це не просто про біг (я сам так собі бігун😅), це більше про вайб, про те як інтегруватися в канадський соціум і перебороти себе та свою сромязливість якщо така присутня та знайти нові знайомства. Що ми там робимо?💬 Очевидно оскільки це «running club” спочатку ми біжимо 3-4.5 км (на вибір і силу), але потім найкраща частина, це спілкування та безліч різних ігор: футбол, волейбол, бадмінтон та багато інших. Ніхто не грає, щоб обовʼязково перемогти, всі грають просто, щоб отримати чудові емоції, там немає професіоналів і в основному всі новачки, тому не треба гадати, що ви будете якось виділятися. Деталі приват, участь в клубі безкоштовна повністю
-
Ще маю крем від отиту
-
Продаю по собівартості останні таблетки для котиків і собак, від кліщів для собачок, і від глистів і бліх для котиків. - [ ] Prinocate(4кг) -40$ 3 капсули - [ ] Prinocate (4-8кг)-30$ 3 капсули - [ ] Симпаріка (4-10кг) 40$ - 3 таблетки - [ ] Симпаріка (10-20кг) 50$ -3 таблетки Звертайтесь в особисті, встигніть забрати
-
Усім доброго дня ☀️, Мене звати Ася та я запрошую Вас до Advantage Ford ( Canyon Meadows). Цього місяця відбувається розпродаж - ціна на усі нові моделі авто така сама як платять робітники (ціна від заводу Ford) 🎉 Я з радістю допоможу Вам з вибором ✨ Можете звертатися за номером : 825 747 8210 Дякую і гарного дня 💫 Чекатиму на Вас 🫶
-
Всім привіт! Запрошуємо приєднатись діток 9-15 років до безкоштовного онлайн заходу 'Знайомство зі штучним інтелектом'. Діти ознайомляться з використанням ШІ для створення зображень, текстів, музики та анімації. Також отримають навички роботи з сучасними технологіями і створять свій перший проєкт. Запис діє до 01.09 Для запису і деталей пишіть в особистих ' Урок'
-
Шукаю квартиру 1 bedroom з пралкою та сушкою в квартирі :) З 1 жовтня✅
-
Кто играет на инструментах пишите в лс, можно выйти поиграть гдето ипровизации
-
Вітаю! А хтось здає навіть не з третьої спроби, тому ваш результати не показник для інших.
-
Где ближайшая стычка гонщиков и вообще карпати будет????
-
я автослесарь, я сделаю