Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman Voloshchuk
    wrote on last edited by
    Продам Ліжко з матрасом , розмір full/double , стан ідеальний . Ціна 350 $, можливий торг реально зацікавленому покупцю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Valentyna Samokhina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3016 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t729226662T Offline
    t729226662T Offline
    Alex One
    wrote on last edited by
    Можливо комусь треба грощі до дому відправити ? Можна як перевод по ітрансферу так і нал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    Друзья кто то с чата работает Mark's?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7416204099T Offline
    t7416204099T Offline
    Ольга Василівна
    wrote on last edited by
    Звертаємося до всіх небайдужих. Мій син Юрій, самого початку вторгнення долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком,  рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. Має сина 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області  отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції.Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я знаходжуся постійно з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб я та ви не постраждали. Картка для допомоги Юрію 5354287361033586 дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
    1 Reply Last reply
    0
  • t7109451744T Offline
    t7109451744T Offline
    732873 ეკა-ეკუნა
    wrote on last edited by
    добрий вечір! У мене великий досвід з догляду з особливими дітьми аутистами, з дітьми сонця і світла! Була б рада попрацювати з ними як няня, трохи як викладач і просто як друг! Буде вдячна за пропозиції та поради щодо роботи з ними.
    1 Reply Last reply
    0
  • t653877087T Offline
    t653877087T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Всім привіт, потрібна терміново праця для дівчини в Калгарі, розглядаю всі можливі варіанти, можливо хтось щось знає, поділіться будьласка, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся 🦂
    wrote on last edited by
    Здається двокімнатна квартира біля Chinook Mall. У квартирі 2 спальні, 2 ванни, пральна машина та сушарка. Є великий комірчинний простір. Квартира розташована на 14 поверсі з чудовим видом на гори. У будинку є спортзал та ігрова кімната. Підземний паркінг доступний за додаткову плату, але поруч є безкоштовне паркування під відкритим небом. Будинок пет-френдлі. Також поруч є дитячий майданчик, тенісний корт та зона для вигулу собак. Ціна 1850$ + електрика. За деталями в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t396004902T Offline
    t396004902T Offline
    Marketer301
    wrote on last edited by
    Вітаю. Нам потрібна допомога людини, хто міг би іноді на вихідні залишитись з дітьми. Пишіть в приватні. Прохання, коли пропонуєте, враховуйте що ми пишемо тут бо не тягнемо пропозиції по ринку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    @volodymyr
    wrote on last edited by
    Я оплачую. Страхова ,ще досі не винесла рішення від попереднього граду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t913797578T Offline
    t913797578T Offline
    Igor :)
    wrote on last edited by
    Привіт хтось платить страховку на авто з функцією Пошкодження від граду ? І не страшно залишати біля будинку авто якщо є Така можливість руйнування авто ?) дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія Рошко
    wrote on last edited by
    Цікавить пропозиція, можете написати в особисті повідомлення? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Мене звати Настя, я викладаю іноземні мови вже протягом 7 років Запрошую на заняття з англійської 🇬🇧 і польської 🇵🇱 мов Заняття проходять онлайн 👩‍💻 Звертайтесь в особисті повідомлення 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t536080826T Offline
    t536080826T Offline
    Kristina💛
    wrote on last edited by
    всім привіт) 5-го жовтня буду летіти в Україну (Калгарі- Фракфурт - Будапешт). Можу представити свої квитки в лс, хто не вірить можу як в Україну щось передати, так і привезти із України. Але якщо це ліки, якась книжка чи невелика потрібна дрібничка. За ціну доставки можемо домовитись кому скільки було би комфортно заплатити. У мене вклбчений у ціну квитка зареєстрований багаж, тому немає проблем. п. с. тільки давайте без сала та цигарок, бо не пропустять
    1 Reply Last reply
    0
  • t758704587T Offline
    t758704587T Offline
    Vova Vlodko
    wrote on last edited by
    Продам Buick Encore 2014р Авто в чудовому стані Другий власник (з 2016 року машина в одних руках) Повна сервісна історія Активний статус Зареєстрований в Альберті 194400 км Повний привід (AWD) Економний на бензині (в середньому 6,5-7 л/100км) Дистанційний запуск Датчик мертвих зон Звукова система BOSE 2 комплекти резини (зима/літо) Сидіння з пам'яттю Шкіряний салон Клімат контроль Підігрів передніх сидінь та керма Люк Хороший стан кузова (без іржі) Двигун і коробка в хорошому стані Машина після повної хімчистки і воскування Без механічних проблем Ціна 9999 (торг)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5130679662T Offline
    t5130679662T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Доброго дня, зі звʼязку з переїздом пере здаємо свій контракт на житло який складений до 1 вересня 2025 року. Оренда житла 1 бедрум, 1595$ зі страховкою. Окрема оплата за світло скільки накрутите. Також парковка автомобіля 25$, тваринка 25$, адреса 1723 26 Ave Sw. Також ми залишаємо усі меблі безкоштовно. Окрема оплата завдаток за квартиру 500$ І техніка а саме, мікрохвильова, зволожувач повітря, блендер, ножі, вилки, тарілки, чашки, тостер, кавоварка, гриль який стоїть на балконі вже з майже повним газом, чайник, фільтр для води, дзеркало, сушка для білизни, за це все оплата 400$ Неподалік від дому автобусна зупинка, зручний доїзд до будь якої точки міста. 15 хвилин на машині і Волмарт, тихий спокійний район, бомжів не має! Кого цікавить запрошую у приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t6124384522T Offline
    t6124384522T Offline
    Zeef
    wrote on last edited by
    Гайз, всем кто помогал советами со страховой, спасибо) Инспекцию прошел, страховку оформил, номера на машину сегодня получил!)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    З 1 жовтня здається кімната з окремою ванною кімнатою у 2-кімнатній квартирі. У квартирі є пральна та посудомийна машини. Район Bridgeland, 622 2nd Ave NE. Поруч зупинки автобусів 4, 5 та 90. До зупинки City Hall – 15 хвилин пішки. Оренда $950 на місяць + оплата за світло та інтернет. З 1 січня оплата за оренду становитиме $1000 на місяць. Одноразовий депозит $950, який повертається при виселені. У сусідній кімнаті проживає сімейна пара. У квартирі є кіт. За деталями пишіть у приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Men_from_earth86
    wrote on last edited by
    я не использую ничего нового, я олд, мне не напаришь ничего нового
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    На след. Выходные планирую что то похожее но анонс заранее будет. Сегодня должен был работать но внезапно охрана отмена
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags