Ukrainian Calgary
-
З 1 жовтня здається кімната район Marda Loop Ціна 750 плюс комунальні (50-70)
-
Підкажіть будь ласка, можливо в когось була подібна ситуація? Купили авто, власник виписав договір купівлі - продажу, їхній стандартний. Але зараз немає змоги зареєструвати цей договір в SGI(тому що авто буде просто стояти в гаражі). Чи не буде проблем в даній ситуації? Скільки часу дається щоб переоформити авто?
-
Poczta Polska - приорітетна посилка прийшла у серпні за 10 робочих днів. Ціна при відправці 30 злотих за 1 кг. Можуть ще нарахувати податок від Канадської митниці
-
Усім привіт! Мене звати Таня, маю цікаву ідею для ваших діточок ☺️ Останнім часом звертаю увагу, що багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації заняття онлайн з програмування. Моя основна ціль - провести урок для дітей віком від 5 до 17 років з використанням таких популярних платформ (на вибір) як: Scratch, Roblox, Digital Art, 3D моделювання, Web-розробка, Java та Python 🎓 Цифрове малювання, штучний інтелект. Ця галузь стає все більш популярною, дозволяючи підліткам заробляти вже з 16 років. Моя мета - допомогти дітям випробувати свої сили в цьому напрямку. На першій сесії діти зарядяться гарним настроєм, створюючи власні ігри 📲 ‼️Кількість місць є обмежена‼️ Якщо моя пропозиція Вас зацікавила, будь ласка, напишіть "Цікаво" мені в особисті повідомлення.
-
Вы наверное знаете , что выдавливать нельзя, тем более если фурункул находиться в зоне носогубного треугольника. Если маленького размера, можно обратиться к дерматологу или косметологу, но если большой, тогда лучше к хирургу.Можно намочить марлю в 0,9%гипертоническом р-ре( солевой раствор) и прикладывать , высохнет, опять намочить. В зависимости какого размера и состояния может придётся принимать антибиотик, но это решает врач.
-
Добрий день всім , шукаю роботу парт тайм на кухні , мова Б2 , досвід є що впоратись з любою роботою , вишлю резюме якщо треба , всім дякую і гарного дня
-
Гайз, возможно понадобится кому. Информация для тех кто прилетел и получил Ворк пермит до июля 2023. На почте может быть письмо от IRCС с разрешением на обучение. Если вам понадобятся более менее профессиональные курсы (которые длятся дольше 1 дня(= ) с этим письмом вам разрешено проходить обучение. Действует до 2026 года, месяц окончания не помню.
-
Но не к дерматологу точно. Скорее к хирургу.