Ukrainian Calgary
-
Фурункул вызреет и нужно будет вырвать с сумкой. Пока не вырвешь именно с сумкой будет продолжать подгнивать. Потом рана, просто как дырка грубо говоря останется, это не больно.
-
Вітаю, шукаю наших механіків які можуть зробити out of province inspection. Дякую
-
Прислухаюсь, дякую
-
Багато є на тіктоці, а так сам ще не звертався, все зробив в канадіан таєрс, раджу перевірити всі лампочки, тормозні колодки
-
Ви знаєте когось з наших хто працює в сервісі?
-
Наших нема, потрібна ліцензія, моя порада перше в наших просто перевірити і зробити, а канадіан таєрс зробити автопровінс
-
Розпродую залишки препаратів по собівартості
-
У вас власний бізнес і вам потрібні клієнти? Вітаю Мене звати Ольга, я спеціаліст з реклами в соцмережах✅ Під час співпраці зі мною ви гарантовано отримуєте нових клієнтів💵 Цікавить детальніше? Пишіть в приватні повідомлення!
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $60 або $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 150 ГБ 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $30-$40 Family plan (та -$5 знижка якщо ви добавляєте авто оплату) 📍KOODO - 50 ГБ 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $34 📍iPhone 16 перед замовлення (Telus store) Ціни починаючи від $48.38/Month ❗️Якщо брати мобільний план окремо - виходить дешевше
-
Продам кальян Писать в лс
-
Ніде) Нічого хоть трохи схожого до наших кальянок тут немає