Ukrainian Calgary
-
Доброго дня , перездаю окрему кімнату в таунхаусі , компанія Boardwalk , район SW 47 Glamis , також є басейн та спортивний зал , поблизу всі магазини , хороша розвʼязка автобусів ціна 950 без комунальних Депозит 200 доларів.
-
Привіт! 🌟 Я твій майстер Лазерної епіляції - Марина! The Luminous Hair Removal Studio пропонує тобі свою поміч! Літо в самому розпалі, тож ти встигаєш поринути в світ свободи від небажаного волосся☀️🌈🔥 Спеціальні супер пропозиції на комплекси діють тільки для нових клієнтів 🧚🧚♀️🧚♂️: - Ноги повністю & глибоке бікіні & пахви 300$‼️ - Голені & глибоке бікіні & пахви 200$‼️ - Глибоке бікіні & пахви 125$‼️ - Глибоке бікіні & голені 150$‼️ Чому обрати саме мене? 🌟 - Висока якість: пропоную IPL та Diode лазер. Швидкість та якість процедури, реальний помітний результат вже після першої процедури - Затишна атмосфера: моя студія розташована в Eternal Beauty Institute , за всіма європейськими стандартами. Ідеальна дівчача бьюті зона, де ти відчуєш себе королевою👸🥰 Запрошую тебе до моєї затишної студії за адресою: 📍 3333 8 St SE, Calgary, AB T2G 3A4, Canada 💌 Пиши в приватні повідомлення для додаткової інформації та запису💌❤️ Поспішай, місця обмежені! ❤️
-
Там ремонт сейчас
-
Можешь локацию скинуть 🙏
-
Далековато я возле Мальборо живу
-
Привіт 🫡 підкажіть де є тренувальний майданчик для водіння автомобіля в Калгарі?
-
Надаєте послуги, але записів мало або зовсім немає? Постійно думаєте де знайти нових клієнтів, але таргетолога залучати не зовсім вигідно? Я знаю, як вам допомогти! Консультація по самостійному налаштуванню реклами в соцмережах допоможе вам: - знайти нових клієнтів, - збільшити ваш дохід, - залучити нову аудиторію, - не витрачатися кожного місяця на послуги спеціаліста. Цікавить детальніше? Пишіть в особисті повідомлення!
-
В листі повинна бути вся інформація
-
Доброго дня може хто під скаже. Подалась на зняття обмеження з ворк перміту, мені прийшов лист що треба заплатити. Я не дуже розумію як це зробити. Хтось стикався з цим? Може дасте пораду😅Дякую💖