Ukrainian Calgary
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Привіт)!Можливо хтось знає де знайти україномовного iнструктора який приймає тест з водіння🙏😔😭
-
Знайшли? Все добре ? Я знаю
-
Я теж шукаю.. чи Ви знайшли ?
-
Зараз можу поділитись контактом інстаграм дружини стоматолога
-
Добрий день. Поділіться контактами, будь ласка
-
Дякую
-
Друзі привіт ,дайте будь ласка страхових агентів у кого ви автомобілі страхували 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Міленіум космічну ціну дали
-
Напишіть їй..
-
Як би виглядали світові лідери якби Український стиль був світовим трендом в одязі💙💛 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦 Українці Вінніпега в соціальних мережах: ГРУПА В FACEBOOK INSTAGRAM TELEGRAM 🇺🇦 Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Будь ласка допоможіть 😔. Знаю що вже наболіле питання 💙💛💙💛💙💛 Шукаю житло для чудової родини з 2 ма дітками 2,5 та 6 років. ( дівчата) Без тварин. Вони вже пару неділь у Калгарі . Десь жили у знайомих, але їм треба знайти власне житло. 🌷🌷🌷 Прошу🫶🏼
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️