Ukrainian Calgary
-
Здравствуйте уважаемые От которого года авто при покупке можно не делать для страховой обязательный техосмотр?
-
Краще уточнити у страхової компанії з якою хочете працювати.
-
Якщо не помиляюсь то до 20 рочків. Але від страхової залежить також.
-
Старше 10 лет нужен осмотр
-
Я покупал 2 машины старше 10 лет, кооператорс ни на одну не просили осмотр. Скорее всего они смотрят по истории машины и если были страховые случаи, аварии, тогда наверное просят.
-
Кооп просили на машину старше 10,не знаю были ли там страховые случаи правда
-
Бесплатно
-
ㅤAlina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3463 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі
-
Підскажіть хто знає скільки діє ноутс від доктора щодо масажу , в мене с з того року с листопада і в тому році я вже його подавала щоб мені вернули кошти за масаж. Не розумію він діє календарний рік чи ні?
-
Доброго дня всім.Буду їхати з України
-
Адмін забаньте цю даму будь ласка
-
У кого є свій бізнес, допомагаю (безкоштовно) з приводом клієнтів/збільшенням прибутку. Можете в особисті писати
-
Привет всем, доброго времени суток) Скучненько(
-
На руфінгу допомога потрібна
-
Приходите дам мочалку в руки, будете машины мыть 😁
-
Всім привіт. Звільнилося 2 місця на підготовку до тесту celpip. За умовами часом та вартістю пишіть у приватні. Всім гарного дня.
-
Усім привіт. Знайшла в себе в речах новий чохол на iPhone 13, ніколи не носився, оскільки я купила iPhone 15. Хто хоче забрати, можу віддати сьогодні-завтра максимум, 10$.
-
Друзья, есть Софа - не раскладная в нормальном состоянии, три высоких барных стула и 3 обычных деревянных стула- если кому нужно на первое время, обращайтесь- бесплатно 🆓
-
Здаеться Комната в Двухкомнатной квартире с 1 ноября можно заехать и сложить контракт на 1 год Southland Bonaventure Dr SE( хорошая геолокация ,все в пешой доступности через дорогу Walmart до C train 🚆 10 минут пешком, Real super Store и много другого . У квартире большая гостиннная с балконом , 2 спальни и один санузел ,стиральная машинка и сушка на этаже Цена за квартиру 2156 $ с коммунальными уже + есть возможность орендовать паркинг это +70$ Предпочтения девушке или паре.за большой информацией в ЛС .
30 Jan 2023, 02:45
less than a minute ago