Ukrainian Calgary
-
✅✅✅ Агенство по- трудоустройству "ВоркТравел"✅✅✅- предлагает услуги на получения электронного разрешения на получени рабочей визы на год в Эстонию🇪🇪🇪🇪🇪🇪, трудоустройство и получения ВнЖ.🇪🇪‼❗‼ 🇵🇱🇵🇱🇵🇱 Польша приглашения от воевуды, карта побыта🇵🇱🇵🇱🇵🇱 🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Канад ( виза, миграция) А также регистрация в посольства США🇺🇲🇺🇲🇺🇲, постановка на очередь, регисрация кабинета, другие усли для получения визы в США🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲 Наш адрес: Польша, г. Сувальки, ул. 11 листопада, "SuvalkiPlaza" т. +48794731414 Viber, WhatApp
-
Всім привіт) Шукаю роботу, бажано не далеко від даунтауну. Маю досвід роботи продавцем консультантом, трохи помічником кухара, менеджера з туризму, та більшість часу працювала у банку. Англійською володію на елементарному рівні, та сумлінно вивчаю. Якщо ви володієте якоюсь інформацією, напишіть в приват будь ласка🙏🏻 Розгляну всі варіанти. Дякую🙏🏻
-
#робота Ярмарок вакансій у Калгарі Вівторок 21 березня. Час: 1 РМ- 4 РМ Локація: Calgary TELUS Convention Centre. Адреса: 136 8th Avenue SE, Calgary. Alberta. T2G oK6. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Калгарі в соціальних мережах: TELEGRAM INSTAGRAM ГРУПА В FACEBOOK 🇺🇦Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
-
ні тільки дебіт, кредиткою все сплачуєте та потім траншем з дебітовоЇ на кредит в самій апі банку
-
Яку ви суму спробували оплатить ? Я коли спробувала спочатку 180$ в мене чогось в магазині не пішло А на амазоні робила покупку на 50$ потім пішло і все було чудово Якщо відразу велику суму спробуєте можуть заблокувати карточку і потрібно звернутись в банк
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка в яку організацію звернутися, щоб допомогли зняти обмеження по воркрермінту, щоб без запису. Дякую
-
Да Мені у волмарт оплата на 180 чомусь не пішла Думаю ок Потім на наступний день я вирішила спробувати оплатити посилку на амазон і воно оплатило Але в знайомого була така ситуація що він звертався в банк і казав що не працює карточка У вас там на балансі є 1000$ які ви можете використувати Спробуйте щось менше оплатить Якщо не вийде тоді в банк Дівчатка все швидко роблять