Ukrainian Calgary
-
Да Мені у волмарт оплата на 180 чомусь не пішла Думаю ок Потім на наступний день я вирішила спробувати оплатити посилку на амазон і воно оплатило Але в знайомого була така ситуація що він звертався в банк і казав що не працює карточка У вас там на балансі є 1000$ які ви можете використувати Спробуйте щось менше оплатить Якщо не вийде тоді в банк Дівчатка все швидко роблять
-
Так ви спочатку маленькими а потім великими сумами?
-
Я вам в особисті скину відділення Там класні дівчатка Незнаю чому вам сказали дзвонити
-
Звертались в банк) Там все зробили
-
Cibc
-
У вас який банк ?
-
Мені просто дали номер телефона типу звони
-
Я не знаю можливо такий співробітник банку
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, обменник с хорошим курсом?
-
Ваша кредитка ще не готова, тоді з‘явиться баланс, коли ви її отримаєте та активуєте
-
Посмотрите в airbnb там можно найти жилье от 20 долларов за сутки
-
В мене вона вже на руках що ви маєте на увазі активуєте?
-
Добрый день. Ищем жильё я и дочь. Может быть есть желающие сгруппироваться и снять дом. Сейчас найти что-то нормальное и дешёвое это практически длительный процесс. Съежать надо у первому апреля. Пишите, звоните.
-
А також на картці дві платіжні системи, потрібно вибирати не visa а interac
-
В мене також картка сібс, таких проблем не було. При отриманні картки потрібно було її активувати, менеджер повинен був вам допомогти, якщо вам вже активували, то можливо є ліміт на картці, запитайте про це свого менеджера
-
Летів LOTом і Lynx, мав 3 шт 18650 в кишені, просто показав і все. Можна ізолювати скотчем про всяк випадок. До ноута і павербанків питань теж не було
-
Дякую
-
А кредитку в онлайн банкінгу треба активувати
-
Так то дебетову так роблять
30 Jan 2023, 02:45
Post 3368 of 35790
about 2 hours ago