Ukrainian Calgary
-
То є щось? Тіко не пропонуйте корвети з мустангами
-
Добрий вечір:) Заповнюємо анкети на GREEN CARD
-
Доброго вечора, можливо тут є наші люди хто працює в Koodo , треба ваша консультація 🙏🙏🙏
-
Всім Привіт )Мене звуть Христина я професійний майстер тату ,працювала в Україні більше двох років ) Маю художню освіту ) Приїхала до Калгарі місяць тому і хочу продовжити тут свою діяльність ) Пропоную якійсні та красиві тату ,ескізи я зможу придумати вам персонально або ж втілити в мрію ваші власні ) За ціну домовимося ,але я обіцяю ви будете приємно вражені ,набагато дешевше ніж в тутешніх салонах .Звертайтайтеся Нижче можете глянути фото декількох моїх робіт але для детальнішого ознайомлення пишіть )
-
To board a flight within Canada, all passengers who appear to be 18 years of age or older are required to present: • one piece of valid Canadian government-issued identification that includes a photograph and the passenger's full name and date of birth;
-
Ну да Я лично не летал поэтому не могу поделиться своим опытом Но это инфа с сайта авиакомпании Porter Можно конечно поискать мнения людей которые с этим сталкивались ,но судя по всему прав должно быть достаточно Так как ты не покидаешь пределы Канады и документ просто нужен для идентификации тебя как пассажира
-
Диана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3760 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Антонина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3766 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3771 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam