Ukrainian Calgary
-
Доброго дня Можливо хтось має таблетки Де-нол? Купив би
-
Здається однокімнатна квартира, приблизно 561 кв. футів, за адресою 1235 11th Ave SW. Заїзд з 15го листопада, і до 5го грудня без оплати. Оплата вже за наступний місяць. Поруч знаходяться Tim Hortons, Calgary co-op, Calgary co-op Whiskey в 5-10 хв ходьби Dollarama, Chevron i Safeway. Також кілька автобусних зупинок і в 10 хвилинах зупинка c-train. Вартість: - 1850 CAD/ month - Пральна машина, сушарка та посудомийка в апартаментах - Можна з тваринами - Водопостачання і обігрів входять в місячну плату, окремо рахунок тільки за електроенергія залежно від використання. - Паркінг за корему плату 170 CAD/ month. - Також в білдінгу є ігрова кімната, більярд, кінозал, тенісний корт і два патіо. Для вигула тварин і з встановленими грилями для відпочинку. Це все входить в місячну плату, потрібно тільки бронювати час в додатку, але обмежень по використанню немає. За додатковою інформацією, або для огляду квартири, пишіть в приватні повідомлення:
-
Привіт, здається 3 bedroom дім (плюс 1 кімната в basement з санвузлом) в оренду на 16 Country Hills Dr, NW. Ціна 2100$ (без комунальних). Комунальні 250-300$. Дозволено з котом. Вільно з 1 листопада(але можна заїхати вже, так як вже вільно і оплачено) Прожили тут два роки, лендлордами та локацією задоволені (Лендлорд був лише один раз за весь час, тому що проживає в Торонто) Переїжджаємо, тому що потрібен піший доступ до лікарні. Поруч 301 автобус до Downtown, також автобусна зупинка North Point з різними напрямками. Поруч Superstore, Winners, Vivo(басейн, тренажерний зал, бібліотека), Sobeys, Home Depot, Canadian Tire. Поруч Deerfoot, на авто до downtown 20 хвилин. Ну і будь куди швидко можна доїхати без заторів. Пишіть кому цікаво, відправлю посилання на rentfaster
-
Куплю USDT за CAD
-
Доброго дня! Шукаю хлопців, які займаються ремонтом Терміново Калгарі Тел 647 914 0663 Ольга
-
Дякую
-
Всім привіт. Перездаємо студію з 1 листопада, контракт до 1 травня з можливістю продовження оренди. Адреса: 333 17 Ave SW Ціна: $1299/міс+паркінг(при потребі) Депозит: $999 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки за світло платити) Можно з домашніми тваринами Поруч магазини, до зупинки сітрейн 10 хвилин пішки, також багато зупинок прямо під будинком. З головних плюсів це ціна та зручне розташування.
-
Хтось міг би підказати, як тут назвається "випіска з банку"? Як це знайти в кабінеті БМО? Дякую.
-
Дорогі друзі,📣📣📣 Мій чоловік військовослужбовець, який захищає нашу країну на Запорізькому напрямку, отримав серйозне поранення та зараз перебуває у важкому стані в лікарні. Йому потрібне термінове лікування, яке вимагає значних коштів, і ми не можемо впоратися з цим самостійно. Ми звертаємося до всіх небайдужих за допомогою. Кожен внесок, навіть найменший, наблизить нас до порятунку його життя. Якщо не маєте змоги допомогти фінансово, будь ласка, поширте цю інформацію. Номер картки для збору коштів: 4028082010797999 PayPal viktorsolovij8 Щиро дякуємо кожному, хто допоможе нашому герою відновитися. Ваша підтримка дуже важлива для нас у цей складний час. Репост !!!!!
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы преподавателем и сертификатом TESOL. У меня освободилось 3 места на подготовку к CELPIP( курс длится 2-4 месяца). Также есть возможность групповых занятий для себя и для теста. Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻