Ukrainian Calgary
-
Хтось міг би підказати, як тут назвається "випіска з банку"? Як це знайти в кабінеті БМО? Дякую.
-
Дорогі друзі,📣📣📣 Мій чоловік військовослужбовець, який захищає нашу країну на Запорізькому напрямку, отримав серйозне поранення та зараз перебуває у важкому стані в лікарні. Йому потрібне термінове лікування, яке вимагає значних коштів, і ми не можемо впоратися з цим самостійно. Ми звертаємося до всіх небайдужих за допомогою. Кожен внесок, навіть найменший, наблизить нас до порятунку його життя. Якщо не маєте змоги допомогти фінансово, будь ласка, поширте цю інформацію. Номер картки для збору коштів: 4028082010797999 PayPal viktorsolovij8 Щиро дякуємо кожному, хто допоможе нашому герою відновитися. Ваша підтримка дуже важлива для нас у цей складний час. Репост !!!!!
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы преподавателем и сертификатом TESOL. У меня освободилось 3 места на подготовку к CELPIP( курс длится 2-4 месяца). Также есть возможность групповых занятий для себя и для теста. Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻
-
Вітаю, можливо хтось знає де в Калгарі можна купити свинячу або курячу печінку? Дякую 🙏
-
Може ви знайдете так напишіть)
-
Але теж хочу знайти
-
Ось повинно бути у суперсторі , але сама не перевіряла
-
доброго дня чи хтось вільний для повної або неповної зайнятості
-
Vasia Hlushak надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4061
-
Шукаєте надійне перевезення? Швидко, безпечно та з турботою про ваші речі – ми доставимо все на нове місце без жодних турбот. Ми пропонуємо: • Переїзд квартир і будинків • Точкове перевезення меблів • Перевезення будівельних матеріалів • Ліквідація сміття Звʼяжіться з нами щоб дізнатися більше про наші послуги і отримати безкоштовну консультацію. 587 585 7711
-
Seafood city суперстор, там багато чого є. Є язики, шлунки, печінка, креветки свіжі, кальмари, восьминоги, але в основному філіпінська їжа