Ukrainian Calgary
-
Проходив безкоштовно,все покрили бенефіти
-
Скаргу надіслано
-
Почему не блокируют этих ?
-
Спершу питайте чи працюють вони з бенефітами
-
Скаргу надіслано
-
Калгари. С декабря сдаются 1 bedroom апартаменты (есть возможность заехать с середины ноября и до декабря бесплатно). Отдельная кухня с гостиной, отдельная спальня, санузел и балкон. Большие окна, светлая квартира с необычным ремонтом. 13 этаж с красивым видом. Можно с питомцами. На последнем этаже зона для отдыха с грилем, бильярдом, теннисом и прочими развлечениями. Цена: 1882$ + электричество. Плита и отопление газовое, входит в цену аренды. Договор до 28 февраля 2025, есть возможность продления без изменения цены. Расположение: 14 Ave & 14 st sw. В близи даунтауна. Автобусная остановка под домом, в пешей доступности ctrain station, dollarama, convenience store, соор and SafeWay. Пересдам по причине переезда, есть возможность договориться о мебели и прочих вещах.
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Доброго дня, підскажіть контакт хорошого українського барбера
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы преподавателем и сертификатом TESOL. У меня освободилось 3 места на подготовку к CELPIP( курс длится 2-4 месяца). Также есть возможность групповых занятий для себя и для теста. Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻
-
Здравствуйте, на завтра нужна девочка с машиной(клининг) По всем вопросам в личные сообщения
-
ХТО У ПОШУКАХ ХОРОШОГО ЖИТЛА ! У новому будинку в Airdrie, здається кімната🏡. Гарний новий район, супермаркети, парки, озера, автобусна зупинка недалеко, дуже зручне розташування. Все необхідне близько. Дружні сусіди 🌸 -Здається кімната + ванна кімната. Ціна 650$; Спільні кухня та бейсмент. Комунальні та інтернет ділиться між співмешканцями. В платіж за кімнату входять: +парковка; +бейсмент для зберігання ваших речей(шини, велосипеди, лижі і т.п.) +пральня та сушка; +подвірʼя; +дружні мешканці; Проживають молоді та дружні українці🌻 Пишіть, зрадістю розкажу всі деталі і покажемо будинок. Ми на Вас чекаємо🍃