Ukrainian Calgary
-
Кончений
-
Продам велику валізу. Колір синій Розмір 50*30*75 см (стандартна велика валіза) Вага 3.7 кг Стан чудовий, тільки одна поїздка з України, без тріщин, колесики їздять чудово Ціна 55 Кад
-
Доброго дня усім Ми реєструємо в українське консульство для оформлення паспортів по всій Канаді
-
Ми раді запросити ваших дітей на веселий та енергійний урок танців! Наші заняття розроблені для розвитку координації, гнучкості та творчості у дітей. Вони навчаться рухатися в ритмі музики, розвиватимуть любов до танців та відкриватимуть нові таланти! Деталі заняття: 📅 Дата: 7 листопада 2024 року ⏰ Час: 17:15 - 18:15 📍 Місце: Асоціація Woodcreek Community, 1991 Woodview Dr SW, Calgary, AB T2W 5E5 👶 Вікова група: від 3 до 5 Наші уроки проходять у дружній та позитивній атмосфері, де кожна дитина почуватиметься комфортно і матиме можливість продемонструвати свої здібності. Не втратьте шанс подарувати своїй дитині радість руху та танцю! Чекаємо на вас! Для зв’язку: 5879737328 Анастасія
-
Дорогі друзі,📣📣📣 Мій чоловік військовослужбовець, який захищає нашу країну на Запорізькому напрямку, отримав серйозне поранення та зараз перебуває у важкому стані в лікарні. Йому потрібне термінове лікування, яке вимагає значних коштів, і ми не можемо впоратися з цим самостійно. Ми звертаємося до всіх небайдужих за допомогою. Кожен внесок, навіть найменший, наблизить нас до порятунку його життя. Якщо не маєте змоги допомогти фінансово, будь ласка, поширте цю інформацію. Номер картки для збору коштів: 5355086026848332 PayPal viktorsolovij8 Щиро дякуємо кожному, хто допоможе нашому герою відновитися. Ваша підтримка дуже важлива для нас у цей складний час. Репост !!!!!
-
Дорогі друзі,📣📣📣 Мій чоловік військовослужбовець, який захищає нашу країну на Запорізькому напрямку, отримав серйозне поранення та зараз перебуває у важкому стані в лікарні. Йому потрібне термінове лікування, яке вимагає значних коштів, і ми не можемо впоратися з цим самостійно. Ми звертаємося до всіх небайдужих за допомогою. Кожен внесок, навіть найменший, наблизить нас до порятунку його життя. Якщо не маєте змоги допомогти фінансово, будь ласка, поширте цю інформацію. Номер картки для збору коштів: 5355086026848332 PayPal viktorsolovij8 Щиро дякуємо кожному, хто допоможе нашому герою відновитися. Ваша підтримка дуже важлива для нас у цей складний час. Репост !!!!!
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Привіт, потрібний адвокат по оскарження пдр
-
Добрий день! Таке питання: У 2024 році я народила дитину від громадянина канади. Ми НЕ перебуваємо в шлюбі. Батьком дитини в свідотстві про народження він записаний. Є у дитини канадський ідентифікаційний код. Я подавалась на PR як common law, але документи були тільки подані, ще не розглянуті. На визнання українського громадянства ще не подавала, ні канадського, ні українськьго закордонного паспорту дитина ще немає. Я приїхала у 2022 році по CUAET, документи та паспорт закінчуються в квітнві. Я хочу з'їздити в Европу, побачитись з сім'єю, але батько дитини не хоче і не буде давати дозволу на виїзд з Канади. Чи потрібно мені отримувати дозвіл на виїзд від батька, якщо я оформлю дитині українське громадянство і поїду з українським закордонним паспортом дитини. На сайті вказано: Відтак, якщо дитина подорожує з одним з батьків або опікунів, то в умовах воєнного стану, який триває від 24 лютого 2022 року й донині, нотаріальна згода другого з батьків не потрібна, достатньо мати з собою оригінал свідоцтва про народження дитини. Але не знаю чи діє це, якщо батько канадієць