Ukrainian Calgary
-
Привет. Кто устроился фитнес тренерами или тренерами по боевым искусствам, поделитесь пожалуйста опытом. Может знаете об открытых позициях. Спасибо
-
День добрый! Подскажите кто летел Air Canada прямым рейсом, как вы регестрировали багаж? Не могу найти как его онлайн купить цена в билете указана написано что можете купить, а где и как не понятно!
-
З аеропорта Торонто знаю таку процедуру: при проходженні чекіна на терміналі можна докупити багаж і там зовсім не дорого точно не пам'ятаю. Ну багаж окремо купляється в аеропорту так в Торонто.
-
Звідки ви вилітаєте?
-
Кому ще потрібні були cuгарети та подібне , і будь які речі з України - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
З Франкфурта
-
Я купила билет прямо на сайте аир канада и уже был с чемоданом и ручная кладь
-
Може комусь треба
-
Я можу привезти блок сигарет з Європи
-
Усі рейси від AirCanada включаючи тариф economy basic які летять у Канаду із Європи мають включену у ціну одну валізу на 23 Кг та ручну поклажу. Якщо вам потрібно додати ще валізи тоді на сайті повинна бути доступна опція extra baggage якщо ви не найшли або вона не доступна зверніться у вікно обслуговування клієнтів airCanada безпосередньо у аеропорті
-
Доброго дня. Ми обговорювали не знижки страхівчи чи щось з того роду. Ми надали інформацію для тих хто не має прав та хоче отримати права тут у Канаді. Термін отримання прав один рік і то права будуть спочатку із обмеженнями, і ми пояснили що якщо проходити базові курси у автошколі то термін отримання прав скорочується з 12 до 9 місяців. Інформацій щодо знижок на страхівки ми не маємо. Вартість страхівки міняється від особи до особи так як на вартість впливають такі фактори як - вік, досвід володіння автомобілем (загальний), досвід володінням автомобілем на территорії Канади, кредитний рейтинг, місто у якому ви проживаєте.
-
Дивно, зазвичай у подібні білети закладена вартість. Дякуємо за інформацію
-
Стосовно ціни за курси це ви вибрали такий пакет програми. AMA надає 3 види базових курсів для новачків Базовий Преміум та Ульмативний за ціною 1000 1280 та 1800 відповідно + GST
-
Франкфурт калгари
-
Який у вас був напрямок компанії AirCanada?