Ukrainian Calgary
-
Ви шукаєте нові доступні ліжка, матраци, дивани, ліжка для зберігання з різними дизайнами, у нас є навіть безкоштовна доставка *Адреса в Калгарі* Всередині торгового центру Sunridge, поруч із Rogers and Bell Віч-на-віч до щоденних свіжих продуктів *2525 36 St NE Calgary, Ab, T1Y 5T4* Телефон № 587-716-2489 +1 (587) 500-4731 Працює з 11:00 до 20:00 Легкий доступ з обох боків паркінгів
-
🚚 Легкий переїзд за один дзвінок! Швидко та надійно перевеземо ваші речі. Професійний підхід, акуратна доставка і жодних зайвих клопотів! Ми пропонуємо: • Переїзд квартир і будинків • Точкове перевезення меблів • Перевезення будівельних матеріалів • Ліквідація сміття Звʼяжіться з нами щоб дізнатися більше про наші послуги і отримати безкоштовну консультацію. 587 585 7711
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Meral Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
‼️Друзья‼️🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Срочно нужна помощь украинке в Калгари! Я лично знакома с Леной, у нее страшный диагноз( рак груди, стадия выясняется, но все запущено, к сожалению….), она одна тут с сыном 7 лет Данилом. Лена родом из Изюма (Харьковская область), в Канаде проживала в Джаспере, эвакуирована из-за пожаров в Калгари. Друзья, не будьте равнодушными, кто сколько может, даже 10$ сейчас очень важны для нее. У Лены есть мама в Николаеве, сейчас идет процесс оформления визы для мамы, это все затраты, перелет, нотариальные оформления. Поддержите, пожалуйста, Леночку, кто чем может. Вы можете написать ей в личку, можете лично отправить перевод на карту, может есть у кого-то вещи и обувь на мальчика 7-8 лет, можно привезти фрукты или что-то еще из продуктов. Может кто-то может поделиться с ней своим опытом прохождения тут лечения такого рода. Или просто поддержите ее словами поддержки, это так необходимо! +1 (403) 870-1933 Лена Ингул Harvest 39 Terrace Park NE Calgary Здоровья всем❤️
-
Всем привет. Что думаете, если нужно поехать на такси, лучше всего использовать убер? Или здесь есть сервисы лучше/популярнее?
-
Спасибо!)
-
Всім привіт. Мене звати Ольга і нам потрібна Ваша допомога врятувати мого чоловіка,адже він захищав та обороняв нас. Мій чоловік військовослужбовець 157 бригада,2го батальону 3го взводу був на Покровському напрямку та отримав там важкі та серйозні поранення: Множинні уламкові поранення по всьому тілу, забій головного мозку 2ст, проникаючі поранення обох очних яблук іншими словами майже не лишився зору. З кожним днем стан на жаль погіршується. Прошу Вас допомогти щоб мій чоловік міг знову бачити і далі його чекає багато операцій але ми будемо боротись чого б це не коштувало. Приблизно на операції потрібно 250 000грн. Я дуже прошу Вашої допомоги без Вас я не впораюсь. Номер картки 4028082010995122 на ім'я Коваль Андрій Для переказів закордонну PayPal koolgaval Безмежно дякую кожному 🙏
-
Перездам контракт на аренду комнаты в районе Downtown. Условия аренды: • Цена: 1000 $ / мес. • Заехать возможно с 20 ноября. Первая месячная оплата с 1 декабря. • Коммунальные платежи включены в месячную оплату. Отдельно только интернет и Ваша страховка • Депозит 1000 $ Доп. инфо • Адрес: 505 4th Ave SW • 19 этаж • До станции C-train 5 минут пешком, до набережной и парка 4 минут пешком, до Real Canadian Superstore 16 минут пешком • В бейсменте всего 2 комнаты • Сосед – парень из Украины Для получения дополнительной информации пишите в личку.
-
The Ukrainian passport for my 3 year-old daughter will expire on June 8, 2025. Her documents will also expire on the same date here in Canada. So can I visit the Ukrainian office in Edmonton to get the extension on the password as walk-in without an appointment? Would that works?? I appreciate for any help in this. Thanks.
-
Yulia Vibrazebra надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4398