Ukrainian Calgary
-
Усім доброго дня. Я подавався на продовження ворк перміту та не сплатив збори, вони мені прислали лист щоб я сплатив збори та додав квитанцію у моєму кабінеті. Я зробив це на наступний день, тепер мені прийшов лист що мені відмовили у продовженні ворк перміту бо я не сплатив збори. Хто з таким стикався і що мені робити?
-
Жесть
-
Я чекав відповідь десь півтори місяці
-
Ужас Я теж таке зробив Поки відповідь не прийшла Все ше очікую Пробую дощвонитись шоб поговорити з оператором Жодної відповіді🥸
-
Маю ще 2 тижні
-
Всім привіт. Мене звати Ольга і нам потрібна Ваша допомога врятувати мого чоловіка,адже він захищав та обороняв нас. Мій чоловік військовослужбовець 157 бригада,2го батальону 3го взводу був на Покровському напрямку та отримав там важкі та серйозні поранення: Множинні уламкові поранення по всьому тілу, забій головного мозку 2ст, проникаючі поранення обох очних яблук іншими словами майже не лишився зору. З кожним днем стан на жаль погіршується. Прошу Вас допомогти щоб мій чоловік міг знову бачити і далі його чекає багато операцій але ми будемо боротись чого б це не коштувало. Приблизно на операції потрібно 250 000грн. Я дуже прошу Вашої допомоги без Вас я не впораюсь. Номер картки 4028082010995122 на ім'я Коваль Андрій Для переказів закордонну PayPal koolgaval Безмежно дякую кожному 🙏
-
Ольга и Татьяна в одном отделении на МакЛауд, возле Southland
-
Перездається кімната в новому таунхаусі з ванною і туалетом( все разом) Ціна: 1300 CAD/місяць ( + комуналка -140-170 доларів , максимально було 170) Кімната до кінця травня. На другому поверсі:, кухня,(балкон). € безкоштовне паркомісце( гараж) кімнатирозміщені на 3 поверсі( також там сушилка і пралка) ° Локація: Shawnee sq sw , поруч усі магазини (Sobeys, SuperStore, метро) У сусідів є маленька дитина( 1 рік ) може заїхати пара с дитиною.
-
Ashkan Jowkar надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4406
-
Привіт усім! Сподіваюся, у вас все добре. Шукаю когось, хто є діджеєм і має хороший талант для української вечірки в найбільшому нічному клубі в Калгарі. Якщо хтось знає когось або сам хоче працювати з нами, будь ласка, напишіть мені.
-
Перездам свою кімнату, main floor. Прекрасне розташування, район NW Dalridge Hill. 9 хв до сітрейну, 5 хв до safeway та купи різних ресторанчиків і магазинів. Безкоштовна парковка. На поверсі: пралка, сушилка, сучасна кухня з посудомийкою, гарна вітальня. Можна домовитись за меблі в кімнаті. Сусіди 2 адекватні українські молоді пари. 700$ + вся комуналка десь 50-60$. Доступна з 16-18 листопада.
-
Наближається Black Friday, найбільший розпродаж в році. Замов апоінтмент на VIP event (14-18 листопада) і отримай $50 на аксесуари! Market Mall WOW mobile boutique
-
The Living Room restaurant is looking for a cook , work experience is required, basic English. The rate is 18 for the probation period . After that, we discuss the promotion . Full - time . If you are interested, send me your CV to me in person , thank you guys . Phone : 5875828313
-
Всім 🙋♂️ привіт.Хто знає та розбирається в пожежних датчиках?в будинку стоїть 6 датчиків, один почав сигналити що потрібно поміняти батарею а після заміни і підключення всі почали сигналити, я зняв всі а тепер коли просто батарейки вставляю все ок, але після підключення до кабелю починають волати знову
-
Привіт! Шукаю мебльовану кімнату з 1 грудня, бажано в районі, позначеному на карті. Трішки про себе: некурящий, молодий хлопець, 26 років, працюю, люблю спокій та чистоту, без тварин. Ціна до $900 з комунальними
-
Здається мебльована (обговорюеться) ) 2-кімнатна квартира в Mahogany, 3 поверх. Простора, чудова квартира для невеликої родини. 5 хвилин ходьби до торгової зони (банки, ресторани, продуктові магазини - TD, RBC, Sobeys, Tim Hortons і т.п.). Обговорюються варіанти меблів, інтернету, терміну. У вартість оренди входить: тепло, вода, підземний паркінг з підігрівом, приміщення для зберігання велосипедів, доступ до фітнес-залу. Термін оренди обговорюється (мін 1 місяць). Вартiсть $1900 (але залежить вiд термiну). Якщо є питання, пишіть в особисті повідомлення.
-
Треба противогаз для зйомки короткого відео) є в когось?