Ukrainian Calgary
-
Я можу привезти блок сигарет з Європи
-
Усі рейси від AirCanada включаючи тариф economy basic які летять у Канаду із Європи мають включену у ціну одну валізу на 23 Кг та ручну поклажу. Якщо вам потрібно додати ще валізи тоді на сайті повинна бути доступна опція extra baggage якщо ви не найшли або вона не доступна зверніться у вікно обслуговування клієнтів airCanada безпосередньо у аеропорті
-
Доброго дня. Ми обговорювали не знижки страхівчи чи щось з того роду. Ми надали інформацію для тих хто не має прав та хоче отримати права тут у Канаді. Термін отримання прав один рік і то права будуть спочатку із обмеженнями, і ми пояснили що якщо проходити базові курси у автошколі то термін отримання прав скорочується з 12 до 9 місяців. Інформацій щодо знижок на страхівки ми не маємо. Вартість страхівки міняється від особи до особи так як на вартість впливають такі фактори як - вік, досвід володіння автомобілем (загальний), досвід володінням автомобілем на территорії Канади, кредитний рейтинг, місто у якому ви проживаєте.
-
Дивно, зазвичай у подібні білети закладена вартість. Дякуємо за інформацію
-
Стосовно ціни за курси це ви вибрали такий пакет програми. AMA надає 3 види базових курсів для новачків Базовий Преміум та Ульмативний за ціною 1000 1280 та 1800 відповідно + GST
-
Франкфурт калгари
-
Який у вас був напрямок компанії AirCanada?
-
Треба дивитися на показниках, що пише на вашій техніці.
-
Я тоже на сайте покупал но у меня включена только ручная кладь
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
если вы покупаете на сайте Air Canada билет там написано три опции если вы берётеEconomy- basic вам нужно платить за багаж если вы возьмёте Economy- Flex то первый багаж на 23 кг включён уже.
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Я же написала там есть три опции эконом да можно купить онлайн вы берёте Economy Flex и тогда там уже багаж будет включён.
-
Эконом, да багаж не включён но вопрос в другом, его купить онлайн можно или только в аэропорту?