Ukrainian Calgary
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Усіх Вітаю!!! Здається в оренду кімната (бажано для жінки) з 1 Листопада в довгострокову або ‼️помісячну📌 оренду🏠 Заізжати можна зараз!!! 📍Розташування: 129 72 Ave NE, 🚍5 хвилин пішки до автобусної станції,до Downtown 30 хвилин. Однаково близько до всіх сусідніх районів. 🛒Saveway і Superstore,gym and school в пішій доступності)! 🏰 Загалом, 2-рівневий будинок пристойного розміру з кухнею! Безкоштовна парковка на вулиці і своє заднє подвірʼя! Нові Пральна та сушильна машини в комплекті. 💵 Ціна: 650 $ + комунальні послуги (~70-90) щомісяця. Також гарантійний депозит 700$📌 🪑🛏 😎 Для комфортного проживання усіх співмешканців, від кожного очікується підтримання чистоти у місцях спільного користування, прибирання після себе та утримуватись від голосного шуму після 22.00 год. У будинку є графік прибирання!
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Roma Abdulaev надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4441
-
Здравствуйте, на сегодня нужна девочка со своим авто(клининг). Работа 3 часа в центре
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Meral Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, де можна купити звичайну вату?
-
I Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
johnnykramer надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4455
-
Привіт 😄 Мене звати Ліза , і я викладач англійської мови , зараз проживаю в Калгарі. Я можу допомогти вам підтягнути англійську на будь-якому рівні – від початкового до просунутого. Працюю як онлайн, так і офлайн, і готова підлаштувати графік занять під ваш зручний час.🕑🍵 Якщо хочете спробувати, можу запропонувати пробне заняття, щоб познайомитися та зрозуміти, як я можу допомогти саме вам. Буду рада бачити вас на заняттях!🥰 1 заняття 20 CAD Пробне 10
-
Cześć Społeczności Nazywam się Kasia i jestem właścicielką Kate's Cleaning. Jesteśmy małą lokalną firmą na południu Calgary, zajmującą się świadczeniem spersonalizowanych usług sprzątania. Jeśli jesteś zorientowany na szczegóły i mówisz po polsku, ukraińsku lub angielsku i jesteś zainteresowany dołączeniem do naszego zespołu, wyślij SMS-a pod numer telefonu 403 875 3828, a porozmawiamy więcej przez telefon.