Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t861473184T Offline
    t861473184T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    😊😊😊Хочу научить вас английскому.У меня есть платные уроки и бесплатный контент.Пишите в ЛС или кликайте на мою аватарку,под ней вся инфа.😊😊😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    Усіх Вітаю!!! Здається в оренду кімната (бажано для жінки) з 1 Листопада в довгострокову або ‼️помісячну📌 оренду🏠 Заізжати можна зараз!!! 📍Розташування: 129 72 Ave NE, 🚍5 хвилин пішки до автобусної станції,до Downtown 30 хвилин. Однаково близько до всіх сусідніх районів. 🛒Saveway і Superstore,gym and school в пішій доступності)! 🏰 Загалом, 2-рівневий будинок пристойного розміру з кухнею! Безкоштовна парковка на вулиці і своє заднє подвірʼя! Нові Пральна та сушильна машини в комплекті. 💵 Ціна: 650 $ + комунальні послуги (~70-90) щомісяця. Також гарантійний депозит 700$📌 🪑🛏 😎 Для комфортного проживання усіх співмешканців, від кожного очікується підтримання чистоти у місцях спільного користування, прибирання після себе та утримуватись від голосного шуму після 22.00 год. У будинку є графік прибирання!
    1 Reply Last reply
    0
  • t247000519T Offline
    t247000519T Offline
    Паша
    wrote on last edited by
    Перездаємо контракт на 1 грудня. Закінчується в лютому, можна продовжити по бажанню. 1 bedrom 1670+електрика та інтернет. Район Chinook Garden
    1 Reply Last reply
    0
  • t264436343T Offline
    t264436343T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Шукаю барбера з досвідом роботи з довгим чоловічим волоссям. Можна українця або англомовного. Приклад що мені треба на фото.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kevin Adams
    wrote on last edited by
    Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
    1 Reply Last reply
    0
  • t7723318562T Offline
    t7723318562T Offline
    Angela
    wrote on last edited by
    привіт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kevin Adams
    wrote on last edited by
    Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
    1 Reply Last reply
    0
  • t233549937T Offline
    t233549937T Offline
    Ivan M
    wrote on last edited by
    Інтим, да?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Roma Abdulaev надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4441
    1 Reply Last reply
    0
  • t311554730T Offline
    t311554730T Offline
    Віка❤️
    wrote on last edited by
    Хтось висилав посилку в Україну ? Скільки коштує приблизно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наташа Мосенцева
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, на сегодня нужна девочка со своим авто(клининг). Работа 3 часа в центре
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Запрошую дорослих і дітей на заняття з англійської 🇺🇸 і польської 🇵🇱 мов -Уроки проходять онлайн -Гнучкий графік -Комплексне вивчення мови Звертайтесь в особисті повідомлення за детальною інформацією 🙌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t6442477194T Offline
    t6442477194T Offline
    Shawna
    wrote on last edited by
    РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Meral Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1045260188T Offline
    t1045260188T Offline
    Ірина Миронюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть, будь ласка, де можна купити звичайну вату?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kevin Adams
    wrote on last edited by
    I Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    johnnykramer надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4455
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Привіт 😄 Мене звати Ліза , і я викладач англійської мови , зараз проживаю в Калгарі. Я можу допомогти вам підтягнути англійську на будь-якому рівні – від початкового до просунутого. Працюю як онлайн, так і офлайн, і готова підлаштувати графік занять під ваш зручний час.🕑🍵 Якщо хочете спробувати, можу запропонувати пробне заняття, щоб познайомитися та зрозуміти, як я можу допомогти саме вам. Буду рада бачити вас на заняттях!🥰 1 заняття 20 CAD Пробне 10
    1 Reply Last reply
    0
  • t5367678740T Offline
    t5367678740T Offline
    Kat Dunn
    wrote on last edited by
    Cześć Społeczności Nazywam się Kasia i jestem właścicielką Kate's Cleaning. Jesteśmy małą lokalną firmą na południu Calgary, zajmującą się świadczeniem spersonalizowanych usług sprzątania. Jeśli jesteś zorientowany na szczegóły i mówisz po polsku, ukraińsku lub angielsku i jesteś zainteresowany dołączeniem do naszego zespołu, wyślij SMS-a pod numer telefonu 403 875 3828, a porozmawiamy więcej przez telefon.
    1 Reply Last reply
    0
  • t519548198T Offline
    t519548198T Offline
    Богдан
    wrote on last edited by
    Перездається кімната в новому таунхаусі з ванною і туалетом( все разом) Ціна: 1300 CAD/місяць ( + комуналка -140-170 доларів , максимально було 170) Кімната до кінця травня. На другому поверсі:, кухня,(балкон). € безкоштовне паркомісце( гараж) кімнатирозміщені на 3 поверсі( також там сушилка і пралка) ° Локація: Shawnee sq sw , поруч магазини (Sobeys, SuperStore, метро) У сусідів є маленька дитина( 1 рік ) може заїхати пара с дитиною.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags