Ukrainian Calgary
-
Сдается комната в районе Хайленд Парк (10 мин до центра города ) Цена 700 $ Все коммунальные включены
-
Доброго дня, Потрібен дозвіл на виїзд із Канади? Можу допомогти з цим, мій нотаріус може нотаріально завірити документ онлайн, але нотаріус не говорить українською. Також зверніть увагу, що іноді вимагають, щоб дозвіл був також апостильований.
-
У вівторок, 19 листопада, 2024 p. відзначатиметься тисячний день від початку повномасштабної війни в Україні. Відділ Конґресу Українців Канади в Калгарі запрошує українців та канадців приєднатися до української громади Калгарі в урочистій пам'яті та єдності на панахиді та молитві. Запрошуємо всіх прийти, вшанувати полеглих та разом помолитися за Україну. 🗓 19 листопада, 19:00 📍Українська католицька церква Успіння Пресвятої Богородиці (704 6 St NE)
-
Подскажите пожалуйста компанию которая работает с бенефитами . Хочу заказать солнцезащитные очки . Заранее спасибо
-
Hello, This is Acadia Vision обратись к ним
-
Спасибо большое ☺️
-
привет! где зашить куртку можно?
-
Скоро почнуть продавати то без проблем найдете на вулицях)
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Доброго дня усім! Хто знає майстра по ремонту машини після аксиденту, дуже потрібна допомога, контакти українців або інших механіків було б добре плиз.
-
где можно купить комп кресло сейчас?
-
Друзі, а в Калгарі є баня? 😅
-
цього достатньо
-
Супер дякую 👌
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩