Ukrainian Calgary
-
Пересдаём 1 bedroom апартаменты, в самом центре downtown. Квартира очень светлая и чистая, лендлорд понимающий и отзывчивый человек. 5 минут от парка Принсес Айленд и реки Боу с красивейшими видами, лаундри на нашем этаже, ситрейн 5 минут, автобусы 2 минуты, центр Даунтауна, 5 этаж, Пересдаём с 1 декабря с возможностью продления контракта с 1 января 2025 г. Отопление и свет включено. 1500$ до 1 января, дальше нужно обновлять контракт.
-
Можу забрати для новоприбулих
-
Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
-
Продам: Диван - 50$ Стол со стульями - 130$ Микроволновка - 30$ Пылесос - 40$ Фонарь - 10$ Все в хорошем состоянии, забрать можно в любое время. Самовывоз Downtown 4 ave sw
-
Срочно! Кто сейчас может выйти работать? Клининг. 4 часа работы. Нужна девочка с машиной. Оплата 20/час
-
Доброго дня Компанія в якій я працюю зараз шукає працівників. Робота повʼязана з збиранням електричних панелей керування, треба мати розуміння та можливість читання електричних схем та креслень . Необхідний попередній досвід в цій галузі , але не треба додаткових місцевих ліцензій. Працюємо в теплому критому приміщенні. Знаходиться на сході Калгарі Якщо комусь цікаво пишіть мені в особисті , розкажу деталі. Сам працюю з лютого, цілком всім задоволений. Моя зацікавленість в тому, що якщо вас візьмуть після пробного періоду і ви і я зможемо отримати від компанії додатковий бонус. І крім того у нас зʼявляться українці, бо зараз я сам ))
-
На завтра нужна девочка с машиной(клининг) Оплата 20$/час Работа на 5-6 часов +-
-
Питання до всіх. Скажіть, будь ласка, якщо я тільки отримаю водійське посвідчення чи зможу я брати в оренду машину?
-
Я сейчас буду сдавать на 5 класс. С ним тоже нельзя арендовать?
-
То есть с 7 нельзя выезжать на хайвей??)) Я просто ездила ..