Ukrainian Calgary
-
Ціни на авіа білети можуть змінюватися кожного дня в вартості в дві сторони. Тобто якщо сьогодні 500 завтра може бути ціна 380 а після завтра 530. Я завжди користуюся агрегатором Kiwi і підписуюся на оновлення цін на напрямки які мене цікавлять і таким чином можна знайти цікаві пропозиції. У вересні купував білети Париж-Монреаль-Калгарі (AirCanada + WestJet) білети були куплені за 13 днів до вильоту за ціною 340$
-
Добре, зараз за можливості вільного часу людина перевірить можливі для вас варіанти перельоту і надішле вам особисте повідомлення з пропозиціями беспосередньо від авіа перевізника з цього аккаунту або аккаунту Comrade4Job.
-
Через Англію чи Штати трансфер для вас можливий ?
-
Доброго дня! Є хто летів з Будапешту у Калгарі через Франкфурт? Або хто брав квиток у AirCanada в якому перший рейс до Франквурта здійснюю Lufthansa? Будь ласка, напишіть мені в личку у мене є деякі питання стосовно багажу. Дякую
-
Привіт, в мене багато знайомих, хто тут живуть вже по 10 років і більше. В когось адаптація зайняла 2 роки, в когось п’ять, а хтось її і не відчув, але таких зовсім мало. Тут багато нюансів, зараз зовсім інша ситуація, раніше люди емігрували свідомо, вкладали в це багато зусиль, грошей, а зараз взяв - приїхав, більшість їде з Європи, навіть не знаючи нічого про країну..