Ukrainian Calgary
-
Эконом, да багаж не включён но вопрос в другом, его купить онлайн можно или только в аэропорту?
-
Доброго дня всім) чудова погодка... Запитання є цікаве. У кого були відмови після перевірки українських прав,напишіть будь ласка. Ситуация наступна більше 2 років тому забрали права в Україні, пластик залишився в мене,їздив в Європі горя не знав...зараз перездавати в Калгарі,чи є сенс казати що є права і відправляти на перевірку чи краще робити з нуля і очікувати рік ? Хто би як зробив ?
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Ну если вы уже купили basic эконом то вам придётся в аэропорту доплачивать за багаж.
-
Я билеты уже купил!
-
Всім привіт ,з 1 квітня здається велика кімната на 4 Avenue ,до C-train 3 хв,бібліотека центральна ,реджестрі ,банки ,магазини ,каток ,коледжі ресторани ,все в пішої доступності ,ціна 800 все включено+депозит 800,на рахунок питань пишіть в приватні ,всім дякую ,гарного дня 🤝
-
Это почта. Цена норм. Сроки норм.
-
Почта Канады
-
Ми згодом надішлемо вам матеріали стосовно цього кейсу на данний момент у нас під рукою немає посилань. На данний момент поки ви не отримали відповідний матеріал можемо сказати що процедура проходить таким чином, що після складання усіх тестів і закінчення навчання у автошколі вам потрібно узяти із собою сертифікат (пруф) про успішне закінчення навчання та звернутися у реджестрі після 9 місяців із дати видачі яка зазначила у ваших правах класу 7 та запросити роуд тест.
-
Доброго дня. Можливо хтось їде найближчим часом до Консульства в Едмонтоні, відгукніться будь ласка, маю невеличке прохання. Дякую
-
Ребят, подскажите пожалуйста кто знает. Компания Westjet, не могу купить багаж. Выбивает Technical Error. И так 4й день. Номер телефона на который я им могу позвонить выбивает и пишит что не действительны. Диджитал ассистент меня не понимает. Первый раз столкнулась с тем что нельзя было сразу указать багаж и купить билет. Как мне купить онлайн багаж?