Ukrainian Calgary
-
Dodge Journey, 2014 року. Нова зимова резина. 6700$ Calgary
-
Привіт усім, хто шукає роботу з понеділка по п'ятницю та у вихідні з хорошою оплатою та бонусом.
-
Добрий день усім! Шукаю роботу, бажано на постійній основі, у п’ятницю, суботу та неділю. Наразі працюю як industrial painter на заводі. Маю досвід у фарбуванні як маленьких автозапчастин для автомобілів, так і великих деталей для промислової техніки. Також володію навичками нанесення clear coat (лаку) на вже пофарбовані деталі. Окрім цього, маю досвід у підготовці деталей до фарбування: піскоструминна обробка, шліфування та маскування. Якщо у когось є пропозиції, напишіть, будь ласка, у приватні повідомлення. Дякую!
-
Всім привіт в мене питання я сьогодні забув сумку з речами в електричкі хто підскаже де їхне є відділення знахідок. Дякую
-
Зараз Legacy віддам за фрукти
-
Доброго дня, потрібна 1 людина, гідна з/п, приймаємо без досвіду, за деталями пишіть в приват
-
-
Подскажите пожалуйста, если обменивал украинские права на канадские, могу ли я вернуть украинские права обратно?
-
Напевно,що ні. Бо вони їх розрізають,коли видають канадські
-
Цього вам не скажу. Але якщо в можна ,то думаю певний термін(1 місяць,може більше)
-
С Канадскими можно будет есть в Европе?
-
Спам
-
Привіт усім, хто шукає роботу з понеділка по п'ятницю та у вихідні з хорошою оплатою та бонусом.
-
Можно через Дию оформить себе новые права украинские указав что старые были утеряны,нужны ли теперь какие-то документы от тцк для этого (или резерв ) - хз,можете почитать С канадскими можно ездить в Европе но для этого нужно оформить International driving permit на основании ваших Alberta driving license,можете почитать как это делается в интернете Тут люди писали что ездили и с обычными в Европе но если остановит полиция то тут уже как повезет В Европе только UK указан как страна где вам будет достаточно только Канадской версии ,в остальных случаях требуют IDP вместе с DL
-
Всем добрый день! В РЕСТОРАН СРОЧНО ИЩУТ РАБОТНИКА НА ФУЛ-ТАЙМ!!!! На перекрестке 1St и 14 Ave в 8 минутах ходьбы от станции ситреина Victoria Park. Позиция сервер. Работа заключается в зале:убирать столы(посуду,приборы,вытирать), поправлять стулья, следить в общем за порядком в зале, относить грязные тарелки. Знания языка супер минимальные(в целом не обязательно), оплата 15-17$ в час, рабочий график с понедельника по пятницу с 10 утра до 6 вечера. Пишите в личку.
-
Продам оригінальні AirPods 2 покоління. Працюють ідеально, батарею тримають майже як нові (3 години прослуховування на одному заряді навушників, 24 години на одному заряді кейса). Ніколи не падали на тверді поверхні, в воді не були. Кейс виглядає як новий (жодних подряпин і сколів). Завжди були в силіконовому чохлі з моменту покупки. Ідеальний подарунок на Різдво! Продаю бо мені подарували 4 покоління. Ціна $99 (ціна нових в валмарті $150)
-
Потрібні працівни в компанію Framing(будова), мін рівень англійської, можна без досвіду