Ukrainian Calgary
-
Дивись меседж вище, я їх і безкоштовно бачив
-
Ну то споримо? Баксів на 200 для цікавості?
-
Друже, но от не треба мене за професійне ціпляти. Бо почуєш що це гівно і безкоштовно не потрібне. То що в пошуку за 1 хвилину - в 2 рази дешевше, та й все одно непотріб. Хочеш спор - я тобі за тиждень найду посилання де буде дешевше 90$ у +/- такій же конфігурації (4гб, 2012 рік), але вибач, мій час коштує дорого, якщо спор, то на гроші. Та мені дивно нащо взагалі таке писати та наживатись на українцях. Подаруй дитині та забудь, хай бавиться
-
Є напишіть в дірект
-
Відпочивай :) не нервуй
-
Я не пробовала менять на сайте , У меня не получилось. когда ошибочно купила такой билет мне пришлось платить в аэропорту
-
🇨🇦Міністерство охорони здоров'я Канади запустило безкоштовну гарячу лінію, до якої потрібно дзвонити у разі отруєнь, щоб отримати медичну консультацію Номер безкоштовної гарячої лінії для людей з отруєнням: ☎️1-844-764-7669 У понеділок МОЗ повідомило про запуск гарячої лінії та заявило, що щороку від отруєння в Канаді помирає понад 1,500 осіб. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Монреаля в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook 🇺🇦 Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM