Ukrainian Calgary
-
Вже півтора року купляю щотижня і ні разу ніхто нікуди не заносив, не просили ні імені ні прізвища ні номера телефону
-
Можна купити в safeway pharmacy, shoppers drug mart pharmacy, London drugs pharmacy та Rexal. Якщо треба вода щоб розбавити ліки то йдіть у центральний госпіталь або в London drugs більше ніде немає в місті, перевірено 😅
-
Я поділився своїм досвідом
-
Друзі, таке питання, може кто знає, чи ще є в Калгарі курси для українців для підвищення рівня англійської по бенефітам, чи якесь гарне місце де добре вчать) буду вдячний
-
Красуні привіт🙋🏼♀️ Чекаю саме тебе на бʼюті процедури перед святами🎄 35$ – ламінування вій 40$ – ламінування брів 25$ – корекція + фарбування брів 60$ – подвійне ламі (вії + брови) 📍Локація 5 хвилин від Downtown: Метро Bridgeland/ Memorial station Хто хоче гарнюсінькі вії та бровки напишіть в ПП🥰
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Вітаю, чи може хтось підказати як можна отримати робочу візу/ворк перміт, щоб приїхати і жити в цьому чудовому місті, зараз знаходжусь у Польщі.
-
Вітаю шукаю роботу в IT сфері а конкретно Web(FullStack) Маю 1 рік+ плюс досвіду в даній сфері, можливо в когось є контакт котрий би допоміг мені з цим питанням?
-
Сдаются комнаты в доме в районе NW Предлагаем к аренде две комнаты в доме по адресу: 20 Ranchero Rise NW. Преимущества: • Удобное расположение: рядом автобусная остановка и станция метро в пешей доступности. • Наличие парковочных мест. • Дом полностью меблирован. • Коммунальные услуги и интернет включены в стоимость. Условия аренды: • Большая комната — $750 в месяц. • Маленькая комната — $600 в месяц. • Депозит равен месячной арендной плате. • Контракт на полгода с возможностью продления на более длительный срок. Если вы ищете комфортное жилье с удобной транспортной доступностью, это предложение для вас! Для получения дополнительной информации свяжитесь с нами.
-
Всіх вітаю, хто подавався на продовження ворк перміту і сплачував комісію? Допоможіть будь ласка податися, за ціну домовимось) Я подавався у червні але не знав що треба було сплачувати комісію, через 4 місяці мені прийшов лист на мій обліковий запис в ircc де було вказано що треба сплатити fee. Я сплатив, завантажив у власному кабінеті, але через місяць прийшла відмова у продовженні ворк перміту із-за того що я «не сплатив комісію в продовж 10днів» але все сплачено! Я не можу до них додзвонитися ніяк щоб вирішити цю проблему, тож хочу подаватися знову і мені вкрай треба людина яка це вже робила і не отримала відмови. Будь ласка хто зможе відпишіть мені у приватні, буду дуже вдячний!
-
Привіт. Порадьте будь ласка ХОРОШУ стоматологичну клініку. З лікарем з України. Дякую.
-
Всім привіт!🤘 Шукаємо басиста у метал групу, граємо у стилі Alice in chains, Deftones, та метал у цілому. Якщо ти гитарист і хочеш спробувати себе на басу - на студії є бас. 20-35 років, вміння працювати у колективі, готовність у майбутньому грати концерти.
-
Anna Robson Robson надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6466
-
Перездам квартиру, поруч з c-train heritage
-
-
Порадьте хтось норм страхову на машину? Щоб не за всі гроші світу