Ukrainian Calgary
-
Конечно подскажите. Мне хочется украинцев потому что мы умеем решать вопросик как мне кажется. А не"ой все я не знаю может вам поискать другую клинику?" (С)
-
Canada Central це не скам компанія? Хотів обговорити питання по візі, одразу почали якісь гроші вимагати?
-
Можливо хто знає чи можна отримати фудбанк на наступний день після дати реєстрації? Колись так робила, коли немала можливості забрати в потрібний день і давали без проблем, але тепер оновили систему. Можливо хтось вже так получав після оновлення системи? І може сказати точно. Дякую!
-
Здається в оренду 2-bedroom/2-bathroom квартира Адреса: 622 2nd Ave NE Ціна: 2000 дол./міс. Депозит: 1950 дол. Комунальні послуги: Оплата за електроенергію додатково. Основні переваги: • Повністю обладнана квартира, включаючи посудомийну та пральну машини. • Зручне розташування: • Близько зупинки автобусів 4, 5, 90. • Лише 15 хвилин пішки до зупинки City Hall. • Дозволено з тваринами. Для отримання додаткової інформації звертайтеся у приватні повідомлення.
-
🎄Актуальні знижки на Christmas домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Уже нет
-
Підскажіть будь ласка українг або російсько мовних стоматологів в калгарі
-
📱 iPhone 15 Pro $40.63/м (знижка $360) не лізинг 📱 iPhone 15 Pro Max $53.50/м (знижка $360) не лізинг 📱 Samsung S24 FE $5/міс не лізинг 📱 Samsung S24 Ultra $60/м не лізинг 📱 Samsung Z Flip6 $40/м не лізинг 📱 iPhone 16 Pro за $1358 (знижка $132) 📱 iPhone 16 Pro Max за $1578 (знижка $221) Запитай в особистих, чи тобі доступний цей прайс. Market Mall WOW mobile boutique
-
Ніхто зовсім в цій групі не продовжував ворк перміт ???
-
Так ты же написал, что не вовремя оплатил комиссию, нужно было оплатить в течение 10 дней
-
Запутался ты
-
Ты написал, что не знал, что нужно было платить комиссию, а теперь пишешь, что оплатил
-
Я вчасно сплатив! На наступний день, ще в запасі було 9днів
-
Коли подавався я не знав, не сплатив. Вони прислали листа через 4 місяці що треба сплатити і дали на це 10 днів. Я сплатив, потім через місяць прийшла відмова бо типу я не сплатив комісію за ці 10 днів
-
Піраміда якась...
-
В курсе, живём в доме от этой компании