Ukrainian Calgary
-
Ты написал, что не знал, что нужно было платить комиссию, а теперь пишешь, что оплатил
-
Я вчасно сплатив! На наступний день, ще в запасі було 9днів
-
Коли подавався я не знав, не сплатив. Вони прислали листа через 4 місяці що треба сплатити і дали на це 10 днів. Я сплатив, потім через місяць прийшла відмова бо типу я не сплатив комісію за ці 10 днів
-
Піраміда якась...
-
В курсе, живём в доме от этой компании
-
Усім привіт , плануємо переїзд , можливо хтось шукає однокімнатну квартиру , знаходиться біля станції Heritage, поруч кілька шкіл, багато зелені, в пішому доступі супермаркет. Перший поверх, балкон виходить одразу на зелену галявину де можуть безпечно грати діти так як дорога з іншої сторони будинку , будинок три поверхи , нова кухня , в ціну входить вода, опалення , басейн та тенісний корт. В квартирі є посудомийка що значно облегшує побут. Прання та сушіння знаходиться на другому поверху ( в цій самій будівлі) . Якщо маєте тварин то тут можна з домашніми улюбленцями . Є також парковка для авто . Ціна 1893$ Щоб оглянути квартиру або якісь питання то запрошую в приватні повідомлення
-
Назар надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6478
-
7524 Elbow Dr SW, Calgary, AB T2V 1K1
-
Усім привіт , можливо хтось шукає однокімнатну квартиру , знаходиться біля станції Heritage, поруч кілька шкіл, багато зелені, в пішому доступі супермаркет. Перший поверх, балкон виходить одразу на зелену галявину де можуть безпечно грати діти так як дорога з іншої сторони будинку , будинок три поверхи , нова кухня , в ціну входить вода, опалення , басейн та тенісний корт. В квартирі є посудомийка що значно облегшує побут. Прання та сушіння знаходиться на другому поверху ( в цій самій будівлі) . Якщо маєте тварин то тут можна з домашніми улюбленцями . Є також парковка для авто . Ціна 1893$ Щоб оглянути квартиру або якісь питання то запрошую в приватні повідомлення
-
Доступні онлайн-заняття з англійської у мінігрупі 🇬🇧 ✅ 98 грн/заняття (1 година) ✅ Індивідуальний графік ✅ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✅ Група 3-4 учні Привіт, шановні користувачі! Мене звати Олексій, і я чудово розумію, наскільки важливим є знання англійської мови в сучасному світі. Я також знаю, що не кожен може дозволити собі дорогі заняття. Саме тому я вирішив зробити вивчення цієї іноземної мови доступним для кожного, зберігаючи при цьому високу якість викладання. Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Напишіть мені в приватні повідомлення для реєстрації. Вкажіть: ✨Дні та час, коли вам зручно навчатися ✨Ваш поточний рівень володіння мовою Я із задоволенням допоможу вам підібрати зручний графік занять 💌
-
Добрий день, можливо хтось знає якісь способи надсилання посилок в Україну окрім звичайної почти?
-
Попробуй meest, она есть в Калгари , это Украинская компания
-
Дякую
-
Добрый вечер, может кто-то пользуется контактными линзами и знает где их можно приобрести и проконсультироваться у специалиста?
-
Привіт, хто знає де проводяться розмовні клуби англійською