Ukrainian Calgary
-
Здаю мебльовану, luxury brand new квартиру на 14 Ave SW Calgary Повністю оновлена, з меблями, посудом та всім необхідним для комфортного проживання. Ви будете першим орендарем. $230/ місяць входять комунальні послуги. Оренда на 3-6 місяців. Перший внесок за перший і останній місяць. Без тварин та дітей до 16 років Огляд кожного дня після 7 p.m. Деталі за телефоном (647) 914 - 0663 Ольга
-
Продам Dodge Grand Caravan 2008 3.3 318000 км Активний статус Реєстрація Альберти Шини з хорошим протектором Двигун V6 Коробка передач та двигун в хорошому стані Чудовий автомобіль без серйозних проблем! Ціна 2500
-
Jeep Renegade Latitude 2015 р, двигун 2.4 (дуже економічний по розходу!), всесезонна гума (як нова)! АКТИВНИЙ СТАТУС Сенсорний дисплей з Bluetooth і камерою заднього виду Приватний продаж. Карфакс доступний. 227,336 км - 17" колеса - Всесезонна гума - Підігрів сидінь - Підігрів керма - Камера заднього ходу - Автоматичний датчик дощу - Дистанційний запуск - Авто в хорошому стані Двигун і коробка в хорошому стані Ціна 8200 (договірна) Найнижча ціна на ринку!
-
Brandon w Drucker надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6528
-
Доступні онлайн-заняття з англійської у мінігрупі 🇬🇧 ✅ 98 грн/заняття (1 година) ✅ Індивідуальний графік ✅ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✅ Група 3-4 учні Привіт, шановні користувачі! Мене звати Олексій, і я чудово розумію, наскільки важливим є знання англійської мови в сучасному світі. Я також знаю, що не кожен може дозволити собі дорогі заняття. Саме тому я вирішив зробити вивчення цієї іноземної мови доступним для кожного, зберігаючи при цьому високу якість викладання. Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Напишіть мені в приватні повідомлення для реєстрації. Вкажіть: ✨Дні та час, коли вам зручно навчатися ✨Ваш поточний рівень володіння мовою Я із задоволенням допоможу вам підібрати зручний графік занять 💌
-
З 1 січня здається квартира 2 bed/2 bath 622 2nd Ave NE Квартира повністю обладнана включаючи пральну та посудомийну машини, кондиціонер. Орендна оплата $2000 + оплата за світло. Зручне розташування. Близько зупинки автобусів 4,5 та 90. До зупинки City Hall - 15 хв пішки. За детальною інформацією звертайтеся у приватні повідомлення або за номером телефону 5879735524
-
Татьяна Кияшко надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6534
-
Привет! Ищу кто может помочь продать авто лизинговое, там был один человек но я потерял связь с тобой может увидишь сообщение
-
Шукаю сусідку. 2 кімнати 2 ванни, поряд з Chinook Mall, $1115 в місяць з людини + комуналка: за інтернет $25 з людини, страховка - $25 з людини + електроенергія. Пралка та сушарка в кімнаті. Мікрохвильова піч та посудомийка є. Спортзал та лаундж зона на першому поверсі. Вихід на дах. Pet-friendly. Підземний отоплюваний паркінг. Контракт буде оформлятися з 1 березня і треба надати виписку з ЗП. Пишіть якщо цікавить.
-
Скажіть будь ласка, наші бенефітс покривають виклик швидкої?
-
Дякую 🙏
-
Один виклик точно покривають, хтось казав мені що 2 покривають але другий раз ще не приходилось визивати швидку
-
Вам пришлють біл за виклик, ви подзвоніть по номеру який там буде, скажіть що маєте хелс бенефіт карту, скажете їм номер і вони анулюють цей біл
-
Проблеми з моргейджом З піаром Чи можливо з чимось ще
-
Скажить Лєндлорд не дає новий контракт (пішов 2й рік) Чи може це притягнути якісь проблеми в майбутньому? Тобто ми живемо, сплачуємо, ніхто нас не виганяє але контракт закінчився і новий не дають, лише завтраки.
-
ми платити 250 $ за виклик