Ukrainian Calgary
-
Дякую 🙏
-
Один виклик точно покривають, хтось казав мені що 2 покривають але другий раз ще не приходилось визивати швидку
-
Вам пришлють біл за виклик, ви подзвоніть по номеру який там буде, скажіть що маєте хелс бенефіт карту, скажете їм номер і вони анулюють цей біл
-
Проблеми з моргейджом З піаром Чи можливо з чимось ще
-
Скажить Лєндлорд не дає новий контракт (пішов 2й рік) Чи може це притягнути якісь проблеми в майбутньому? Тобто ми живемо, сплачуємо, ніхто нас не виганяє але контракт закінчився і новий не дають, лише завтраки.
-
ми платити 250 $ за виклик
-
Друзі, допоможіть, будь ласка! У моєї знайомої вкрали автомобіль. Якщо хтось помітить це авто десь повідомте мені🙏🏼 Ось деталі: Honda Ridgeline, 2006 Dark green No truck tonneau cover License plate is CPB5051 Буду дуже вдячна за поширення інформації 💪🏼
-
Привіт. Тут є пламбер? Пара питань Терміново. Дякую
-
Страхова наче все покриває, для чого авто шукати ?
-
🎄 Спеціальна Різдвяна Пропозиція! 🎁 🌊🌺 Чоловічі ♂️ та жіночі ♀️ парфуми на розлив! ⭐ Влаштуйте собі або близьким справжнє парфумерне свято! ⭐ ❗️ Найкращий спосіб спробувати та знайти свій улюблений аромат — купити відливанти об’ємом 2️⃣-5️⃣-8️⃣ мл. 💧 Чому варто обрати саме нас? - 💯 Тільки оригінальна парфумерія! - 💲 Ціни від 3$/2мл — ідеально для подарунка! - 🎁 Можу порадити та підібрати парфуми на будь-який смак! - 🔥При замовленні від 100$ 2мл на ваш вибір у подарунок! 👉 Ідеальний подарунок під ялинку або ж для особистого використання. Різдво — найкращий час оновити свій аромат або знайти подарунок для тих, кого ви любите! 🤗 🕔 Поспішайте! Кількість відливів обмежена. Напишіть прямо зараз і забронюйте свій аромат! ⬅️
-
Сити холл, центральная библиотека. Канадиан по 4-е доллара. Там много ребят которые продают. У них можно блок взять за 35
-
Різдвяні знижки! 📱iPhone 15 за $547 (лише $22.80 не лізинг з тарифом $45-100гб) 📱 iPhone 16 за $681 (лише $28.38 не лізинг з тарифом $45-100гб) 📱Samsung S24FE за $120 (з тарифом $45-100гб) 📱Samsung S24 за $180 📱Pixel 9 за $150 (з тарифом $45-100гб) Тарифні плани: $29-20гб $34-60гб $38-100гб Market Mall WOW mobile boutique
-
У кого тоже жесткая депрессия нет никаких сил вообще что-то делать, пишите в лс, будем что-то думать
-
Знайшла гаманець з документами на імя Тімур Коваль. Тож хто знає його відізвіться