Ukrainian Calgary
-
Всім привіт і з новим роком В Банці десь є безкоштовний підземний паркінг Хтось міг би скинути гео або адресу? Дякую.
-
Банці це Банф? Якщо так,то за підземний не чув,а звичайний -є
-
Безкоштовный еще и андерграунд. Ты спятил?
-
Привіт, хто підскаже як податися на новий закордонний паспорт
-
Бесплатно можно снег вроде только поесть
-
А если мы не будем делать паспорта? Просто не будем и всё что будет?
-
Летіть до Європи )( Або питайте удачу і ловіть слоти в Едмонтоні ,там якісь проміжки часу є коли їх викидають Але шанси не дуже )
-
А як ті сорти ловити?
-
Мы могли б отказаться от паспортов и пойти жить себе сами, построить свой город
-
Та ничего не будет ,просто останешься в Канаде безвыездным до первого случая где потребуется паспорт (банк,работа ,права) Ну а дальше депорт скорее всего :)
-
Ти Куку
-
Там выше за Эдмонтоном пустые земли можно там начать строить свой город, кто хочет?
-
Нічого не має
-
Заходжу щоб записатися через дію
-
Тут думаю в чаті хтось підкаже з тих хто ловив О котрій годині і в який там день тижня вони зʼявляються на сайті
-
Deadmonton же называют Плохая аура там :(
-
Не підкажу ,там система здається така що їх раз на тиждень чи два в один і той самий день (здається вівторок , можу помилятися) Викидають на сайт і хто встиг той записався ,бо я скільки не дивився то місць ніколи нема Деяким знайомим вдавалося зловити ,але це поодинокі випадки Тому якщо в вас менше року паспорту залишилось то тут або намагатися ловити Едмонтон /Торонто Або летіти в Європу де є ДП Документ,там зараз нема проблем записатися і отримати
-
Но если строить свой город это ж землю придется купить А так то будут гонять как бомжей в даунтане от ЖК :(
-
там выше за Эдмонтоном, там пусто там можно строить свой город, все у кого нет паспортов и кто н ехочет работать можем собратся и поехать там жить
-
У кого купить??? мы пришли сюда чтоб землю покупать???
30 Jan 2023, 02:45
35519/36826
7 days ago