Ukrainian Calgary
-
Бесплатно, рабочий. Только самовывоз, тв встроен в подставку поэтому не из лёгких, Вам нужен кто то в помощь что бы загрузить его в автомобиль. Размеры на фото в инчах Bowness NW
-
У кого є кіт в Калгарі? До якого ветеринара звертались, щоб купити страховку?
-
Зайдіть в групу " Пухнасті в Калгарі ". Там все про страховку і багато іншого корисного.
-
Дякую!
-
𝔼𝕧𝕘𝕖𝕟𝕚𝕪 🕷 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6717
-
Всім привіт! Шукаємо басиста у метал гурт. 20-30 років, бажання розвиватися та грати концерти. Обовʼязково мати свій бас, та обладнання. Граємо Nu-metal, alternative rock, grunge, thrash metal
-
Ты ник с авой сменил и думаешь никто не узнает? Я на сто процентов уверен что ты тот чел с иероглифами. Только он мог такое в чат писать 😂
-
У меня два аккаунта и тот заблокирован везде, я пишу с другого, приятно что меня узнают, спс мен
-
Мен ты думаешь я скрываюсь? В тик токе можешь найти меня легко там все про челоферму и не только
-
Я заблочен почти везде где только можно, и в фейсбуке и везде
-
Добрий вечір, чи хтось може порадити репетитора щоб взяти пару занять перед celpip ?
-
Я могу играть но баса нет (((
-
Чем басист 31 лет отличается от басиста 30 лет? Что именно по вашему происходит с человеком в эту ночь с 30 на 31 год?
-
Brandon Drucker надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6741
-
Всім привіт! Я викладач англійської мови Заняття проходять онлайн 👩💻 Працюю і з дорослими, і з дітьми Також викладаю польську мову Чекаю на всіх, хто хоче цікаво і ефективно вивчати іноземні мови 🙌🏻 Запис через особисті повідомлення 🔸
-
Продам: Диван. Подушки з сидіння зі зйомними чохлами. 250$ Крісло офісне : рожевий колір , змінна висота , 100$ Тумба дерево : з розʼємом розетки , два usb і безпровідна зарядка : 70$
-
Добрий день! Як дозвониться до консульства якщо в консультаційні години ніхто слухавку не підіймає? Вони працюють?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка де можна орендувати машину?
-
Turo
-
Привіт всім, чи є в цьому чаті хто займається цигарками? Дякую.
30 Jan 2023, 02:45
35570/36620
about 3 hours ago