Ukrainian Calgary
-
Скоро можно этих шарлатанов постить?
-
Экран разбит
-
Кто-то шарит компьютеры чинить ?
-
Доброго дня. Перездаємо контракт з 15 січня -1 лютого. Bridgeland, NE. Буду рада відповісти на додаткові питання.
-
Привіт, хто може порадити міграційного консул щоб проконсультуватися по подачі на продовження ворк перміту
-
Всім привіт беремо на роботу і пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, за деталями пишіть нам в приват…!
-
Данке
-
Український садочок «Веселка» чекає на Ваших діток 🥰 3682997905 Наталя 5879738739 Таня Звертайтесь!
-
Sandra John sent multiple messages that looks like a spam. Why was my message deleted? Spam deleted in this group: 6828
-
Taras Savkiv надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6838
-
Всім привіт беремо на роботу і пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, за деталями пишіть нам в приват…!
-
Шановний Аллах, продам улюблений автомобіль Активний стан і без пошкоджень градом. 2009 Toyota Camry LE 145720K , це дуже малий пробіг відповідно до віку. Водить тільки на роботу та сімейні розваги. Нічого страшного, сідай і їдь Всесезонна гума з легкосплавними дисками в дуже хорошому стані. Вхід без ключа, доступні 3 комплекти ключів, кондиціонер/опалення працюють найкраще, допоміжний пристрій та аудіосистема працюють найкраще Людей, які шукають міцний, надійний автомобіль з малим пробігом, запрошуємо на тест-драйв. Для перегляду або тест-драйву дайте мені знати, просять $9700 за швидкий продаж і не витрачаючи час. 587-721-1188
-
Готовий безкоштовно допомогти з поданням заявки на продовження Work Permit. Взамін прошу лише лист подяки, написаний від вашого імені. За деталями звертайтеся в особисті повідомлення.