Ukrainian Calgary
-
Taras Savkiv надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6838
-
Всім привіт беремо на роботу і пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, за деталями пишіть нам в приват…!
-
Шановний Аллах, продам улюблений автомобіль Активний стан і без пошкоджень градом. 2009 Toyota Camry LE 145720K , це дуже малий пробіг відповідно до віку. Водить тільки на роботу та сімейні розваги. Нічого страшного, сідай і їдь Всесезонна гума з легкосплавними дисками в дуже хорошому стані. Вхід без ключа, доступні 3 комплекти ключів, кондиціонер/опалення працюють найкраще, допоміжний пристрій та аудіосистема працюють найкраще Людей, які шукають міцний, надійний автомобіль з малим пробігом, запрошуємо на тест-драйв. Для перегляду або тест-драйву дайте мені знати, просять $9700 за швидкий продаж і не витрачаючи час. 587-721-1188
-
Готовий безкоштовно допомогти з поданням заявки на продовження Work Permit. Взамін прошу лише лист подяки, написаний від вашого імені. За деталями звертайтеся в особисті повідомлення.
-
🥰!!!Шукаю моделей для ламінування вій/брів та фарбування брів!!!🥰 Доброго дня!😊 З'явилася чудова можливість для всіх дівчат, які бажають спробувати тренди в косметичних процедурах. Активно шукаю моделей для ламінування вій/брів та фарбування брів. Якщо ти хочеш насолодитися цим за привабливою ціною, з нетерпінням чекаю на тебе!☺️ Що пропоную: - Професійне виконання процедур з використанням якісних матеріалів. - Індивідуальний підбір кольору та стилю, що підкреслить твою природну красу. - Гнучкий графік для твоєї зручності. Вимоги до моделей: - Відсутність алергічних реакцій на косметичні засоби. - Бажання спробувати щось нове та експериментувати зі своїм образом. Якщо ти готова скористатися цією можливістю та отримати стильний вигляд, зв’яжися зі мною у приватних повідомленнях для отримання більш детальної інформації та запису. Не пропусти шанс виглядати розкішно!🫶☀️
-
Там самому робити , без всяких консультантів ітд.
-
Мені потрібно консул по паспор ( строк дїї) як тут рахується паспорт
-
Любі дівчата! Якщо ще не встигли записатися до мене на манікюр, саме зараз — найкращий час! 💅🤗 ✨ Що нового? Я працюю самостійно, а це означає, що тепер у мене доступніший прайс 💸 🖤 Приймаю за адресою: 2833 14 St SW, Calgary, AB T2T 3V3 📞 Для запису телефонуйте: 403-619-7673 Нижче — відгуки моїх клієнтів та фото робіт, якими я пишаюся. Чекаю на вас! 💖
-
Кімната на головному поверсі в оренду 📍 Адреса: 96 Hunterhorn Crescent NE, Калгарі. Деталі: • Кімната розташована на головному поверсі будинку. • Просторий район, всього 15 хвилин їзди до центру міста. • Поруч магазини, автобусна зупинка, є місце для паркування автомобіля. • Комунальні послуги, інтернет та меблі включені у вартість оренди. 💵 Ціна: $700/місяць + $700 депозит. 📅 Актуально: від зараз. 📝 Умови оренди: Можливий короткостроковий контракт. Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації або для організації перегляду!
-
Юлія надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6852
-
Привет. Я думаю да. Но будьте готовы от 2000 заплатить только за работу Лучше купить в сборе и перекинуть. Что тоже не дёшево но все же лучше. Один и тот же агрегат может стоить 600 у частника на разбитой но всё ещё на ходу машине или такой же 3000 у арабов на разборке без гарантии + 500 доставка. Если изначально машина дешёвая, выгоднее слить и купить другую
-
Приветствую , подскажите студия детейлинга кто знает где есть ? Именно наши нужны)
-
Привіт Збираю компанію на хайкінг. Не комерція, тобто безкоштовно. Yates via prairie view Kananaskis, barrier lake 25 або 26 січня. Неймовірний краєвид! Хто зі мною?
-
Вітаю! Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням німецької, або/та англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі Перший, повноцінний, урок безкоштовно! Для запису пишуть в особисті)